Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS Fimko toteuttaa 7.4 alkaen kolmen viikon aikana FI-merkkiä koskevan radiokampanjan seuraavilla radiokanavilla:
http://www.nappularadio.fi, joka on suunnattu lapsiperheille http://www.clubfm.fi, joka on suunnattu 18 - 30 -vuotiaille Tavoitteena on vahvistaa FI-merkin tunnettuutta nuoremmissa ikäluokissa. Kampanja kattaa yhteensä 280 toistoa.
 
Kuva. FI-merkin kaksi muotoa
FI-merkillä on lukuisia etuja: FI-merkki on puolueeton ja vapaaehtoinen laadun ja turvallisuuden tae elektroniikkatuotteille 74 % kuluttajista Suomessa kiinnittää huomiota FI-merkkiin tuotetta valitessaan. Vuodesta 1993 alkaen olemme kampanjoineet säännöllisesti. Kuluttajien lisäksi panostamme myös sähköalan ammattilaisiin. FI-merkin avulla kilpailuetua FI-merkillä voi osoittaa tuotteen turvallisuuden markkinoilla, joilla asiakas kohtaa jatkuvasti myös vaarallisia tuotteita Valvomme aktiivisesti markkinoilla, että FI-merkkiä käytetään oikein. FI-merkin käyttö edellyttää vuosittain puolueettomia tuotannon auditointeja, joilla varmistetaan tuotantolaitoksen kyky tasalaatuiseen tuotantoon Tunnettu kaikissa EU-maissa Pohjana sertifioinneille muissa maissa Maailmanlaajuinen SGS-ryhmä vahvistaa niin ikään FI-merkin asemaa. SGS-ryhmällä on toimintaa 140 maassa ja pelkästään sähkö-, elektroniikka- ja tietoliikennealalla yli 2000 ammattilaista. Kuka tahansa voi tarkistaa voimassaolevat FI-sertifioinnit SGS Fimkon kotisivuilla Sertifioitujen laitteiden rekisteristä (www.fi.sgs.com). Kaupan ostajat, sähköalan ammattilaiset ja kuluttajat hyödyntävät sivuja aktiivisesti. Lisäksi FI-merkille on olemassa omat kotisivut www.fi-merkki.fi, jotka tulevat lähiaikoina myös englannin kielisiksi. FI-merkki vahvistaa mainontaa
FI-merkistä saa parhaan hyödyn käyttämällä sitä itse tuotteen lisäksi esim. esitteissä, pakkauksissa ja radio- ja televisiomainoksissa. Toimitamme teille mielellämme FI-merkin sähköisessä muodossa. Yhteyshenkilömme on markkinointikoordinaattori Marianne Vorselman, puh 09 6963 281, telekopio 09 6925 474 ja sähköposti e-mail.
SGS Fimko Oy
PL 30, FI-00211 Helsinki, Finland
t: (09) 696 361
f: (09) 6925 474
Sähköpostiosoitewww.fi.sgs.comSGS-ryhmä on maailman johtava tarkastus-, verifiointi, testaus- ja sertifiointiyritys. Vuonna 1878 perustettu SGS tunnetaan laadun ja lahjomattomuuden kansainvälisenä esikuvana. SGS:n palveluksessa on yli 50.000 henkilöä ja ryhmä koostuu yli 1000 toimistosta ja laboratoriosta ympäri maailmaa.