Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Osana sähköisten palvelujen kehittämistä SGS Fimko on ottanut 1.1.2008 alkaen käyttöön verkkolaskutuksen. Palvelu tarjotaan tässä vaiheessa kotimaisille asiakkaille. Sähköinen laskutus tuo paljon etuja asiakkaillemme, kuten:
kustannusten säästäminen aikaisempaa nopeamman prosessin ansiosta laskun käsittelyyn jää enemmän aikaa yrityksen sisällä laskutusdokumentaation aikaisempaa parempi hallinta Mikäli Teillä on jo yrityksessänne käytössä verkkolaskujen vastaanotto pyydämme ilmoittamaan Y-tunnuksenne, operaattorinne ja verkkopalvelutunnuksenne meille, jolloin voimme siirtyä lähettämään laskunne jatkossa sähköisessä muodossa.
Ilmoituksen voi tehdä osoitteessa tai sähköpostitse Lisää tietoa verkkolaskujen vastaanotosta saatte oman verkkolaskuvälittäjänne asiakaspalvelusta. Verkkolaskujen reititys eri välittäjien välillä on kuvattu Tieken verkkolaskuosoitteistossa
Yhteyshenkilönne SGS Fimkossa verkkolaskutuksessa on Tarja Lahdenpää puh. 09 6963320.
Muita SGS Fimkon sähköisiä palveluita ovat Kotisivut, joiden ilme muuttui vuoden 2007 lopussa www.fi.sgs.com Sertifioitujen tuotteiden rekisteri SGS Fimko On line -palvelu, jonka avulla asiakkaamme pystyvät reaaliaikaisesti seuraamaan omia projektejaan ja niihin liittyviä järjestelmään tallennettuja dokumentteja, kuten testausraportteja ja sertifikaatteja Sähköiset tiedotteet Yhteystiedot: SGS Fimko Oy
Osoite: PL 30, FI-00211 Helsinki, Finland
Puh. (09) 696 361
Fax. (09) 6925 474
SähköpostiosoitePaikallinen kotisivuSGS-ryhmä on maailman johtava tarkastus-, verifiointi, testaus- ja sertifiointiyritys. Vuonna 1878 perustettu SGS tunnetaan laadun ja lahjomattomuuden kansainvälisenä esikuvana. SGS:n palveluksessa on yli 50.000 henkilöä ja ryhmä koostuu yli 1000 toimistoa ja laboratoriosta ympäri maailmaa: