Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS Fimko uudistetuissa käyttökestävyystilassa voidaan testata useampia laitteita samanaikaisesti.
Käyttökestävyystestaustilamme palvelevat asiakkaitamme uudistettuina. Uusien automatisoitujen laitteidemme avulla pystymme testaamaan useampia laitteita samanaikaisesti. Tyypillisiä testauskohteita ovat pistorasiat ja kytkimet yms. sähköasennustarvikkeet.
Testit tehdään kansainvälisten standardien mukaan tai asiakkaan oman teknisen erittelyn mukaan tuotekehitysvaiheessa tai sertifiointiin tähtäävässä testauksessa. Testien tulosten perusteella voidaan päätellä, miten tuotteet kestävät ympäristön rasituksia. Tuotteille voidaan tehdä myös turvallisuus-, haitta-aine- ja EMC-testit.
Tuotteet voidaan testata eri lämpötiloissa -50 - +200 °C. Tuotteeseen kohdistuvan rasituksen nopeutta ja voimaa voidaan säätää, jolloin mittauksen tarkkuus paranee ja itse mittaustapahtumasta saadaan valmistajalle aikaisempaakin enemmän suunnittelun kannalta oleellista tietoa esim. prototyypin testauksessa. Testaustapahtuma tallennetaan ja siitä toimitetaan asiakkaalle raportti, joka on joko IEC/EN-standardin mukainen tai sen sisältö voidaan sopia asiakkaan kanssa erikseen. Ikätesteissä laitteita rasitetaan, kunnes ne hajoavat. Testien perusteella voimme myöntää esim. kansainvälisen CB-sertifikaatin, eurooppalaisen SGS FI –merkin tai Venäjällä vaadittavan Gost R-sertifikaatin.
Ympäristöolosuhdetestaajana tarjoamme seuraavat edut: monipuoliset testauspalvelut, lyhyet ja joustavat toimitusajat, yhteydenpito asiakkaaseen testien kuluessa esim. SGS Fimko On line –verkkopalvelun kautta sekä maailman johtavan alan yrityksen kansainvälinen tunnettuus Lisätietoja antaa
Tuoteryhmäpäällikkö Ari Hulkkonen
Puh. (09) 6963 338
E-mailYhteystiedot: SGS Fimko Oy
Osoite: PL 30, FI-00211 Helsinki, Finland
Puh. (09) 696 361
Fax. (09) 6925 474
SähköpostiosoitePaikallinen kotisivuSGS-ryhmä on maailman johtava tarkastus-, verifiointi, testaus- ja sertifiointiyritys. Vuonna 1878 perustettu SGS tunnetaan laadun ja lahjomattomuuden kansainvälisenä esikuvana. SGS:n palveluksessa on yli 50.000 henkilöä ja ryhmä koostuu yli 1000 toimistosta ja laboratoriosta ympäri maailmaa.