Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS Fimkon markkina-asema Taiwanissa vahvistui. SGS Fimko avasi CB-laboratorion, jossa tehdään paikallisesti testejä tietotekniikan tuotteille IEC 950 -standardin mukaisesti. Testien pohjalta asiakkaat voivat saada kilpailukykyisellä toimitusajalla CB-, GS-, FI- ja muut pohjoismaiset sertifioinnit. GS-sertifiointi tarjotaan ilman vuosimaksuja vuosien 2008 ja 2009 aikana. Laboratorio tarjoaa ns. tietotekniikan tuotteiden testauksia sekä myös paristojen ja akkujen testauksia.
Palveluvalikoima laajenee
SGS Fimko tulee hakemaan Taiwanin CB-laboratoriolleen lähikuukausina laajennusta uusille tuotestandardeille. SGS Fimko tarjoaa myös taiwanilaisille yrityksille vahvaan asiantuntemukseen pohjautuvat, kilpailukykyiset testaus- ja sertifiointipalvelut komponenttivalmistajille.
SGS Fimkon seitsemäs CB-laboratorio
SGS Fimkolla on nyt seitsemän CB-laboratoriota, jotka sijaitsevat Suomessa (2 kpl), Englannissa, Koreassa, Kiinassa, Hong Kongissa ja Taiwanissa. Näiden laboratorioiden testien perusteella SGS Fimkon myöntämien CB-sertifikaattien määrä kasvoi 30 % vuonna 2007. Vuonna 2008 tavoitellaan tätäkin suurempaa kasvua.
Yhteystiedot SGS Fimkon Taiwanin CB-laboratorioon:
SGS Taiwan Limited
136-1, Wu Kung Road, Wuku Industrial Zone, Taipei County 248, Taiwan
Yhteyshenkilö Joe ChenLisätietoja antavat
Tom Törn, puh. +358 40 523 5944
Jukka Vuorinen, puh. +358 40 500 4431
SGS Fimko Oy
PL 30, FI-00211 Helsinki, Finland
t: (09) 696 361
f: (09) 6925 474
SähköpostiosoitePaikallinen kotisivu www.fi.sgs.comSGS-ryhmä on maailman johtava tarkastus-, verifiointi, testaus- ja sertifiointiyritys. Vuonna 1878 perustettu SGS tunnetaan laadun ja lahjomattomuuden kansainvälisenä esikuvana. SGS:n palveluksessa on yli 50.000 henkilöä ja ryhmä koostuu yli 1000 toimistosta ja laboratoriosta ympäri maailmaa.