Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Tervetuloa
6.2 – 8.2.2008
SähköTeleValoAV 2008-messuihin
Jyväskylän paviljonkiin
Löydät meidät osastolta B-200 Asiantuntijamme ovat paikalla kertomassa testaus-, kalibrointi- ja sertifiointipalveluistamme, joita olemme kehittäneet ja laajentaneet entisestään.
Compliance Solutions -palvelumme koostuvat mm. seuraavista: Asiantuntijapalvelut Tuotekehitysvaiheen testaukset Sähköturvallisuustestaus EMC-testaukset Ympäristövaatimukset esim. RoHS Ympäristöolosuhdetestaukset Toiminnanhallinnanjärjestelmät Vaatimusten selvitys Kansainväliset sertifioinnit  (esim. FI, SGS FI, GS- ja ENEC sekä GOST R sertifioinnit ) Kalibrointipalvelut SGS Akatemian seminaarit ja räätälöidyt koulutukset Uutta CB EMC –sertifikaatit Pohjois-Amerikan sertifioinnit SGS Fimkosta Valoteknilliset mittaukset Telekommunikaatiotestit Osoitteessa www.jklpaviljonki.fi/sahko2008 voi ennakkorekisteröityä ja tulostaa itselleen ilmaiseen sisäänpääsyyn oikeuttavan kortin.
Yhteystiedot: SGS Fimko Oy
Osoite: PL 30, FI-00211 Helsinki, Finland
Puh. (09) 696 361
Fax. (09) 6925 474
SähköpostiosoitePaikallinen kotisivu www.fi.sgs.com SGS-ryhmä on maailman johtava tarkastus-, verifiointi, testaus- ja sertifiointiyritys. Vuonna 1878 perustettu SGS tunnetaan laadun ja lahjomattomuuden kansainvälisenä esikuvana. SGS:n palveluksessa on yli 48.000 henkilöä ja ryhmä koostuu yli 1000 toimistosta ja laboratoriosta ympäri maailmaa.