Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS Fimko ja norjalainen asiantuntija- ja testausorganisaatio Applica allekirjoittivat yhteistyösopimuksen. Sopimuksen mukaan SGS Fimko hakee Applica-yrityksen EMC-laboratoriolle kansainvälisesti tunnustettavan CB EMC-laboratorion asemaa, mikä on tarkoitus saavuttaa tämän vuoden loppuun mennessä. Yhteistyö on osa SGS Fimkon Skandinavia-strategiaa ja sen avulla SGS Fimko hakee kasvua Norjasta.
Maailman johtavaan testaus-, sertifiointi-, verifiointi- ja tarkastusyhtiöön SGS:ään kuuluva SGS Fimko ja norjalainen asiantuntija- ja testausorganisaatio Applica allekirjoittivat yhteistyösopimuksen. Sopimuksen mukaan SGS Fimko hakee Applica-yrityksen EMC-laboratoriolle kansainvälisesti tunnustettavan CB EMC-laboratorion asemaa, mikä on tarkoitus saavuttaa tämän vuoden loppuun mennessä. Yhteistyö on osa SGS Fimkon Skandinavia-strategiaa ja sen avulla SGS Fimko hakee kasvua Norjasta.
Kansainväliset testaukset ja sertifioinnit
Kun Applica on saanut kansainvälisen testauslaboratorion aseman, SGS Fimko tulee Applican testien pohjalta myöntämään kansainvälisesti tunnustettuja CB EMC-sertifikaatteja, joiden avulla yritykset voivat osoittaa tuotteen EMC–mukaisuuden (sähkömagneettinen yhteensopivuus) globaaleilla markkinoilla ja saada tuotteelle eri maiden hyväksyntöjä mm. Koreaan ja Japaniin. Applica markkinoi EMC-testiensä lisäksi SGS Fimkon sertifiointipalveluja ja turvallisuustestauksia Norjassa. SGS Fimkon turvallisuutta koskevat sertifikaatit avaavat yrityksille markkinat ympäri maailmaa.
SGS Fimko puolestaan markkinoi Applican tarjoamia militaarisstandardien mukaisia testauspalveluja Suomessa. Applican EMC-laboratorio on tehnyt testejä militaarisstandardien mukaan sekä norjalaisille että ulkomaisille asiakkaille perustamisesta alkaen vuodesta 1996.
Laaja maantieteellinen kattavuus ja vahva brändi
Applica toimii Norjassa neljällä paikkakunnalla. SGS Fimko on Suomessa markkinajohtaja sähkö-, elektroniikka- ja telekommunikaatioalan testaus-, sertifiointi- sekä tuotevaatimuksia koskevissa asiantuntija- ja koulutuspalveluissa. SGS:n brändi tukee norjalaisia sähkö-, elektroniikka- ja telekommunikaatioalan yrityksiä maailman markkinoilla. SGS Fimko pystyy puolestaan tarjoamaan suomalaisille asiakkailleen aikaisempaa laajemmat EMC-testauspalvelut.
Lisätietoja antavat
Liiketoimintajohtaja Jukka Vuorinen, puh. +358 40 500 44 31, SGS Fimko