Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Kauppa ja laitteistojen siirto tehtiin nopeutetulla aikataululla, koska bitumitestaus on perinteisesti ollut hyvin kausiluonteista Suomessa. Tämän takia oli tärkeää saada testauspalvelut käyntiin heti sesongin alussa keväällä 2007 pystyäksemme palvelemaan asiakkaitamme keskeytyksettä.
Bitumilaboratorio sijoitettiin SGS:n Haminan laboratorioomme, jolla on sertifioitu laatujärjestelmä ja FINASin myöntämä akkreditointi tietyille menetelmille (T156, EN ISO/IEC 17025). Akkreditoidut menetelmät ovat nähtävillä osoitteessa www.finas.fi
Tehty kauppa monipuolistaa SGS Finlandin kemian laboratorioidemme palveluvalikoimaa ja asemaamme johtavana laboratoriopalveluiden tarjoajana.
The deal was closed and equipment transferred within a rapid schedule, as bitumen testing traditionally is very seasonal in Finland. Of this reason it was important to start testing services at the very beginning of the season in the spring of 2007 to be able to provide services to our customers without break.
SGS on maailman johtava testaus-, sertifiointi-, verifiointi- ja tarkastusyritys, jolla on toimintaa 140 maassa ja 48 000 työntekijää. Kemian testausosaaminen on yksi sen keskeisistä vahvuuksista.
Lisätietoja antaa:
Anita Kinanen,
osastopäällikkö, laboratoriopalvelut,
Puh
05 2106 250 tai 0400 595 344,
Sähköposti
Lisätietoja SGS:stä:
www.fi.sgs.com sekä www.sgs.comHaminan laboratorion yhteystiedot:
SGS Inspection Services Oy
Syväsatamantie 24
49460 Hamina
Puh. 05-2106 200
Fax. 05-3453 366