Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS Fimkon kalibrointipalveluja lisättiin vastaamaan kasvanutta kysyntää. Nyt SGS Fimko voi tarjota kattavasti ja lyhyellä toimitusajalla myös oskilloskooppien kalibroinnit.
Muut SGS Fimkon kalibrointi- ja mittalaitepalvelut Sähköiset kalibroinnit kalibraattorit yleismittarit pihtimittarit tehomittarit testerit vastusdekadit, normaalivastukset virtashuntit lämpötilaa mittaavat laitteet mittasillat Muut mittalaitepalvelut sähköasennustestereiden kunnonvarmistus SGS Fimko auttaa yritystänne varmistamaan laadukkaan mittaustoiminnan tarjoamalla mittalaitteiden kalibrointipalveluita, suorittamalla mittalaitteiden kunnonvarmistuksia sekä antamalla kalibrointiin liittyvää koulutusta ja asiantuntijapalveluita.
SGS Fimkon kalibrointilaboratoriolla on Mittatekniikan keskuksen akkreditointi (FINAS K001, EN ISO/IEC 17025).
Lisätietoja antavat Mikael Forss, projektipäällikkö
puh. 09 6963 427
sähköposti Matti Paananen, myynti
puh. 09 6963 277
sähköposti Ari Hulkkonen, tuoteryhmäpäällikkö
puh. 09 6963 338
sähköposti SGS on maailman johtava testaus-, sertifiointi-, verifiointi- ja tarkastusyritys, jolla on toimintaa 140 maassa ja 48 000 työntekijää. Kemian testausosaaminen on yksi sen keskeisistä vahvuuksista.