Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

“Työskentelymme Philipsin kanssa oli kovaa viimeisten kuukausien aikana, mutta avoimet välimme ja molemminpuoliset pyrkimykset saada aikaan optimaalisen tuloksen edesauttoivat onnistumista”, sanoi Malcolm Reid, Executive Vice President, SGS SSC.
”Partners for Growth” –strateginen yhteistyöhallintajärjestelmän tavoite on kehittää läheisempiä, vahvempia suhteita avainyhteistyökumppaneihin jatkuvan liiketoimintakasvun edesauttamiseksi. Vuonna 2004 alkaneen muutosohjelman osa on luonut Philipsille lisäarvoa vaikuttamalla sen ostovoimaan ja muuttamalla ostotoiminnan strategiseksi hankintojen hallinnaksi. Eri teollisuusalueita edustavan palkinnon vastaanottavan yrityksen on kasvattava maantieteellisesti avainalueella kuten Aasiassa ja avainliiketoimintaan on kuuluttava terveydenhuolto- ja valaistussektorit.
”Läheiset välit strategisiin yhteistyökumppaneihin ovat tärkeitä huippuluokan hankintahallinnan saavuttamiseksi ja innovaation ja kasvun kannustamisessa”, sanoi Barbara Kux, Royal Philps Electronicsin Chief Procurement Officer ja Group Management komitean jäsen.
Palkinto luovutettiin Shanghaissa, Kiinassa, Philipsin hankintahallintajohtamiskokouksen yhteydessä. Kokous järjestettiin Kiinassa, eräs Philipsin kasvavia avainmarkkinoita. SGS oli yksi viidestä palkinnon saaneista toimittajista.
SGS-ryhmä on maailmanlaajuinen johtaja tarkastus-, verifiointi-, testaus- ja sertifiointialalla. Vuonna 1878 perustettu SGS on tunnistettu laadun ja eheyden kansainvälisenä arvioijana. SGS:n verkosto kattaa yli 1000 toimistoa ja laboratoriota maailman ympäri ja henkilökunnan määrä ylittää 48.000. SGS on markkinoiden johtaja hallintajärjestelmäsertifiointien osalta, jotka suoritetaan monenlaisten standardien mukaan kuten ISO 9001; ISO 14001, erilaisia elintarvikesertifiointistandardeja, sosiaalinen vastuusertifiointi (SA 8000), IECQ HSP 08000 ja asiakasräätälöityjä auditointeja.
Lisätietoja Suomessa antaa:
Pirjo Hujanen, SGS Finland, Systems & Services Certification Puh. +358 9 6963 472 Sähköposti