Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n geoteknisen ja kiviaineksen mekaanisen testauksen avulla varmistetaan, että materiaalit täyttävät standardien vaatimukset.

Geotekninen, kiviaineksen, betonin, sementin ja runkoaineen testaamista tarvitaan, jotta vältetään geotekniset viat ja varmistetaan, että materiaalit täyttävät määräykset ja laatustandardien vaatimukset. SGS:llä on resursseja, kokemusta ja maailmanlaajuinen verkosto, jotta saat käyttöösi laajan valikoiman luotettavia geoteknisiä testauspalveluita.

Tarjoamme laajaa geoteknisten palveluiden valikoimaa koko maailmassa, kuten kiviaineksen mekaanista testausta. Kokeneet teknikkomme tarjoavat kiviaineksen, betonin, sementin ja runkoaineen testaamista kentällä ja laboratorioissa. Käytettävissä on ainesta rikkovia ja rikkomattomia testausmenetelmiä. Monet laitoksemme täyttävät ISO/IEC 17025 -standardeissa tietyille testeille asetettavat vaatimukset.

Miksi kannattaa valita SGS:n kiviaineksen, betonin ja runkoaineen testauspalvelut?

Tarjoamme laajaa valikoimaa kiviaineksen, sen mekaniikan, betonin, sementin ja runkoaineen testauspalveluita useissa toimipaikoissamme eri puolilla maailmaa. Geotekniset testauspalvelumme voivat auttaa

  • tekemään tietoon perustuvia päätöksiä, jotka perustuvat kattaviin ohjeisiin, neuvontaan ja testidatan tulosten tarkasteluun
  • saamaan tärkeät testitiedot projektin suunnitteluvaiheessa työmaallasi, kaikkialla maailmassa
  • varmistamaan, että valitut materiaalit täyttävät projektisi laatu- ja suorituskykyvaatimukset
  • varmistamaan tarvittavien määräysten ja laatustandardien vaatimusten täyttämisen
  • suunnitelmien muokkaaminen testitulosten perusteella tulevien ongelmien välttämiseksi
  • säästämään aikaa ja rahaa tehokkailla valinta- ja laaduntarkastusprosesseilla.

Luotettuna geoteknisten palveluiden toimittajana pystymme toimimaan riippumattomana kolmantena osapuolena ja varmistamaan, että projektissasi käytettävät materiaalit täyttävät tiukat ja usein pakolliset määräykset ja laatustandardit sekä niiden kestävyyden. Tällöin säästyy kustannuksia. Laaja riippumattomien betonin ja runkoaineen testauspalveluidemme valikoima voi auttaa välttämään geotekniset ongelmat, kun materiaalien laatu arvioidaan.

Tarjoamme käyttöösi monipuoliset resurssit, kokemuksen ja asiantuntemuksen projektisi toteutusta varten kaikkialla ja kaikissa olosuhteissa. Tästä syystä olemme ensiluokkaisia geoteknisiä testauspalveluita vaativien asiakkaidemme ensisijainen valinta kaikkialla maailmassa. Jos liiketoimintasi liittyy esimerkiksi rakentamiseen, kaivostoimintaan, öljyhiekkaan tai teollisuuteen, tarjoamme hyväksyttyä vakiotestaamista, jotta geoteknisen testaamisen tarpeet tyydytetään.

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää geoteknisistä testauspalveluistamme.