Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n sisäympäristöön erikoistuneet asiantuntijat voivat tarkastaa toimipaikkasi työolosuhteet, mikä takaa työntekijöillesi terveellisen ympäristön ja parantaa heidän tuottavuuttaan. Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää.

Toimitilat tulee tarkastaa säännöllisesti, jotta varmistutaan siitä, että melu- ja ilmansaasteet sekä veden haitalliset aineet ovat alhaisella tasolla. Tällöin myös työntekijöille koituvia haitallisia vaikutuksia voidaan ehkäistä. Hyvä sisäympäristönhallinta on järkevää, mutta myös kannattavaa: sairas rakennus -oireyhtymän välttäminen vähentää poissaoloja ja varmistaa laitoksen jatkuvan toiminnan.

Akkreditoitu sisäympäristön laatuun erikoistunut työryhmämme tutkii toimitilasi sellaisten tekijöiden varalta, jotka voivat aiheuttaa työntekijöillesi ja vierailijoille epämukavuutta tai terveyshaittoja. Terveysongelmat voivat johtua huonosta ilmanlaadusta, bakteereista ja mikro-organismeista, kemiallisista aineista, huonosta ilmanvaihdosta, lämpötila- ja kosteusongelmista, liiallisesta melusta tai riittämättömästä valaistuksesta. Arvioimme yrityksesi tarpeet yhteistyössä kanssasi ja kehitämme ratkaisun, jonka avulla voidaan varmistaa puhdas sisäympäristö toimipaikassasi.

Toimintamme tällä alalla on maailman edistyneintä. Työryhmämme koostuvat valtuutetuista asiantuntijoista, hygienisteistä, teollisista arkkitehdeista, mikrobiologeista ja ilmanvaihtoon erikoistuneista insinööreistä. Asiantuntijuuttamme on käytetty hallinnollisten, julkisten ja yksityisten rakennusten, ostos- ja vapaa-ajankeskusten, ravintoloiden, sairaaloiden, hotellien, koulujen ja tutkimuskeskusten parantamisessa.

Palveluihimme kuuluvat:

  • lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmien tarkastukset
  • saastuttavien aineiden kuten ilman mikro-organismien, hiukkasten ja haihtuvien orgaanisten yhdisteiden määritykset
  • hygieenisten, mikrobiologisten ja kemiallisten tekijöiden tutkimukset
  • melun ja sähkömagneettisten kenttien tutkimukset
  • valon voimakkuuden määritys
  • asbestin ja muiden vaarallisten aineiden riskinarviointi
  • ilmastointilaitteissa ja jäähdytys- ja varastointilaitoksissa käytetyn veden laadunvalvonta ja tutkimukset legionellan varalta
  • rakennusten energiankäytön optimointi

Vuosien kokemus yhteistyöstä valtion virastojen ja valvontaviranomaisten kanssa ympäri maailmaa on auttanut meitä kehittämään erityisen ohjelmistotyökalun, jonka avulla voimme arvioida toimipaikkasi olosuhteet nopeasti ja yksinkertaisesti. Työkalu esittää analyysimme värikoodatun pisteytysjärjestelmän mukaan, joten voit nähdä yhdellä vilkaisulla, missä toimenpiteet ovat tarpeen. Tällä tavalla voit suunnitella tulevia toimenpiteitä ja asettaa parannukset tärkeysjärjestykseen.

Toimipaikkasi ylläpidon ohella voimme aloittaa työt myös suunnitteluvaiheessa ja antaa neuvoja, miten uudet jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmät kannattaa rakentaa, jotta ne takaavat sisäympäristön parhaan laadun.

Sisäympäristön laadusta myöntämämme sertifikaatti on todiste työntekijöillesi ja osakkaillesi siitä, että laitoksesi täyttää lakisääteiset vaatimukset. Ota yhteyttä sisäympäristöön erikoistuneisiin asiantuntijoihimme jo tänään.