Kaivosteollisuus Hotelli- ja ravintola-alan palvelut
SGS tarjoaa monipuolisia auditointi-, testaus- ja sertifiointipalveluita hotelli- ja ravintola-alalle. Palvelut auttavat parantamaan toimintasi määräystenmukaisuutta ja antavat varmuutta asiakkaille ja matkanjärjestäjille.

Ota yhteyttä hotelli- ja ravintola-alan asiantuntijoihimme jo tänään.
Hotelli- ja ravintola-alalla palveluntarjoajan mainetta pidetään jatkuvasti silmällä. On ensiarvoisen tärkeää, että palvelut herättävät luottamusta ja luovat positiivisia asiakaskokemuksia, jolloin asiakkaat palaavat yhä uudestaan. Puhtauden, terveellisyyden ja turvallisuuden korkeat standardit auttavat yritystäsi menestymään. Toimintasi on täytettävä tai ylitettävä alan standardit ja siinä on noudatettava asianmukaisia terveys-, turvallisuus- ja ympäristömääräyksiä.
SGS tarjoaa laajan valikoiman hotelli- ja ravintola-alalle suunnattuja palveluita, jotka sisältävät yrityksen kaiken toiminnan auditoinnin ja testauksen. Autamme hotellien, ravintoloiden, catering-yritysten, ruokakauppojen, koulujen ja sairaaloiden henkilökuntaa noudattamaan toiminnassaan elintarviketurvallisuuteen, laatuun ja ympäristöasioihin liittyviä standardeja. Tarjoamme auditointi-, laboratoriotestaus- ja sertifiointipalveluita ja koulutusta, jotka takaavat sen, että henkilöstölläsi on riittävä osaaminen standardien noudattamiseksi.
Ota käyttöösi tarkastus-, verifiointi-, testaus- ja sertifiointipalvelut, joita tarjoamme kaikkialla maailmassa. Kattava palveluvalikoimamme varmistaa, että toimintasi tehostuu jatkuvasti. Autamme vähentämään riskejä, parantamaan tehokkuutta ja varmistamaan sopimusten ja säädösten noudattamisen. Näin suojelet toimintasi mainetta. Yhteistyössä kanssasi voimme kehittää räätälöityjä työkaluja riskien tunnistamiseen ja ehkäisemiseen. Autamme parantamaan toimintasi tehokkuutta, jotta voit jatkuvasti vastata asiakkaiden odotuksiin.
Valitse itsellesi sopivat vaihtoehdot hotelli- ja ravintola-alalle tarkoitetuista palveluistamme:
Hygieniavalvonnan hyväksyntäjärjestelmä:maailmanlaajuinen, riippumaton hyväksyntäjärjestelmä elintarviketoiminnalle keskittyy mitattaviin parannuksiin elintarviketurvallisuusstandardeissa.
Elintarvikehygieniakoulutus: varmistaa, että työntekijöillä on asianmukainen koulutus, mikä pitää yllä hyviä elintarvikehygieniastandardeja ja suojaa asiakkaita vääriltä käytännöiltä.
Laboratoriotestauspalvelut: auttavat ylläpitämään hyviä elintarvikehygianiastandardeja ja hallitsemaan ruokamyrkytysten riskiä pinta-, ruoka-aine-, ilma- ja vesinäytteillä, jotka testataan valtuutetuissa laboratorioissamme.
Järjestelmien ja palveluiden sertifiointi: palveluiden sertifiointi auttaa tukemaan standardeja ja vahvistamaan asiakaslupauksiasi. Se parantaa yrityksen ja organisaation imagoa asiakkaiden silmissä.
Haamuasiakkaat: asiakaskokemuksen tarkkaileminen auttaa varmistamaan, että toiminnastasi saa positiivisen ja ammattimaisen kuvan.
Ehkäise riskitekijöitä ja suojele yrityksesi mainetta huolehtimalla terveys-, turvallisuus- ja ympäristöasioista. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme jo tänään.