Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Vihreän rakentamisen työryhmämme tarjoaa kattavat konsultointi-, arviointi-, testaus- ja sertifiointipalvelut rakennuttajille, rakennusyrityksille, kiinteistön omistajille ja isännöitsijöille, rakennusmateriaalien valmistajille ja rakennuksen käyttäjille. Ota yhteyttä meihin jo tänään, niin saat lisätietoa kestävän rakennuksen eduista. 

Vihreä tai kestävä rakentaminen parantaa energian- ja vedenkulutuksen sekä materiaalien käytön tehokkuutta. Sen perustana on luonnovarojen säästäminen ja ihmisten terveydelle ja ympäristölle haittaa aiheuttavien tekijöiden vähentäminen aina rakentamis- ja käyttövaiheesta remontointiin ja käytöstäpoistamiseen asti.

Vihreät rakennukset toimivat tehokkaammin kuin tavalliset rakennukset. Ne voivat säästää rahaa, lisätä henkilökuntasi tuottavuutta, parantaa yrityksesi taloudellista arvoa ja olla osoituksena sitoumuksestasi kestävyyden edistämiseen.

SGS takaa täyden puolueettomuuden, eikä ota osaa valmistukseen, kauppaan tai talouteen liittyvään toimintaan, joka voi olla ristiriidassa sen riippumattomuuuden ja puolueettomuuden kanssa. Arvojemme ja maailmanlaajuisen asiantuntemuksemme ansiosta pystymme tarjoamaan integroituja ja läpinäkyviä vihreitä rakennuspalveluja. Rakentaminen on monialaisia taitoja ja tehtäviä käsittävä prosessi. Lähestymistapamme auttaa yritystäsi saavuttamaan kestävyydelle asetetut tavoitteet aikataulun ja budjetin rajoissa.

Vihreät rakennuspalvelumme sisältävät seuraavat asiat:

  • toteutettavuustutkimukset perussuunnitelmien arviointia varten
  • vihreän rakentamisen konsultoinnin ja avustamisen haettaessa LEED-ohjelmaan (Leadership in Energy and Environmental Design) ja muihin vihreän rakentamisen sertifiointiohjelmiin
  • rakennuksen energia- ja valaistussimulaatiot ja mallinnukset
  • perustason ja edistykselliset kolmannen osapuolen toimeksiannot 
  • kestävän rakentamisen ja hiilipalvelut, jotka sisältävät hiilijalanjäljen analysoinnin ja muut palvelut kuten elinkaariarvioinnin ja ennusteet jäljellä olevasta käyttöiästä
  • sisäilman näytteenoton ja testauksen ja biologiset tutkimukset toisen sukupolven ATP-tekniikalla
  • energianhallintapalvelut
  • vihreiden rakennusmateriaalien suorituskykytestauksen
  • energianhallintajärjestelmät ja -sertifioinnit (EN16001 ja ISO 50001)

Kasvata rakennustesi arvoa ja hyödynnä resurssien tehokkaan käytön taloudelliset, sosiaaliset ja ympäristölliset edut – ota yhteyttä työryhmäämme jo tänään.