Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n työryhmä suorittaa ympäristön turvallisuustutkimuksia ja auttaa yritystäsi noudattamaan lainsäädäntöä ja ehkäisemään vakavien onnettomuuksien riskiä. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme jo tänään.

Teemme ympäristön turvallisuustutkimuksia, jotka ovat lakisääteisiä riskialttiille yrityksille. Voimme auttaa yritystäsi täyttämään lakisääteiset vaatimukset tai toteuttamaan yrityksesi suunnitteleman järjestelmän mielenrauhasi takaamiseksi. Voit olla varma siitä, että toimintasi on vaatimusten mukaista ja suojella samalla ihmisiä ja ympäristöä.

Menestyksekkäillä yrityksillä on ennakoiva lähestymistapa toimintansa kehittämiseen ja ympäristöturvallisuudenhallintaan. On kiistattomasti turvallisempaa ja edullisempaa välttää ympäristövaarat kuin hoitaa jo tapahtuneen onnettomuuden seuraukset. Laitokset, joiden toiminnassa on ympäristö- ja turvallisuusriskejä, ovat velvollisia toimittamaan erilaisia turvallisuus- ja riskinarviointiraportteja.

Meillä on vuosien kokemus turvallisuustutkimuksista. Olemme tutkineet työpaikkoja useilla eri teollisuuden aloilla. Rekisteröityjen turvallisuusasiantuntijoidemme työryhmä analysoi toimipaikkasi ja laatii yrityksellesi räätälöidyn turvallisuussuunnitelman.

Arvioimme kokonaisvaltaisesti toimipaikkasi laitteiston ja välineistön. Tarkastelemme suunnitelmia, tekniikkaa, teknisiä osastoja ja hallintajärjestelmiä. Voimme tutkia myös sellaisten rakennusten toiminnan, joissa on useita vuokralaisia. Tarkastamme lisäksi yrityksen vakuutukset, tarkastustahot sekä terveys- ja turvallisuuskomiteat.

Toimitamme riskinarvioinnit ja hätäsuunnitelmat sekä kaikki turvallisuustutkimusraportit, joita tarvitset todistaaksesi, että toimintasi täyttää kansallisen ja kansainvälisen lainsäädännön vaatimukset. Voimme tarjota yrityksellesi myös työntekijöiden koulutusta ja arvioida turvallisuusharjoitukset ja käytännöt. Teemme lisäksi kvantitatiivisia riskinarviointeja, jotta auttavat toimipaikan suunnittelussa.

Jos et ole varma, haluatko täydellisen ympäristön turvallisuuden arvioinnin, tarjoamme käyttöösi kolme verkkotyökalua, joiden avulla voit tehdä alustavan arvioinnin itse:

  • Käyttöturvallisuustiedotteiden (SDS) arviointi
  • Tuuliturbiinien turvallisuustarkastus
  • Tarkastus siitä, koskeeko yritystäsi onnettomuuksien ja vaarallisten aineiden hallintaan liittyvä lainsäädäntö

Suojele työntekijöitäsi, yritystäsi ja ympäristöä. Ota meihin yhteyttä ja tilaa ympäristön turvallisuustutkimus jo tänään.