Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Säilytä vesivarat tulevaisuutta varten.

SGS:n tarjoamat pohjavesitutkimukset auttavat laatimaan vedenhallintasuunnitelman, jossa ennakoidaan saastumisriskit ja otetaan huomioon tulevaisuuden tarpeet. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin kerromme lisää.

Puhdas pohjavesi on tärkeä luonnonvara, jota teollisuus- ja maataloustoiminta voi vahingoittaa merkittävästi. Pohjaveteen on kiinnitettävä huomiota, jotta sen saanti voidaan taata myös tulevaisuudessa. Rakennusprojekteissa ja maanalaisessa toiminnassa pohjaveden tasoa on pystyttävä hallitsemaan jo rakentamisvaiheessa.

Hydrogeologisista tutkimuksista vastaava työryhmämme tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka auttavat yritystäsi varautumaan pohjaveteen liittyviin haasteisiin ja kehittämään ratkaisun, joka sopii omaan toimintaasi. Palveluihimme kuuluvat:

  • Akviferin luokittelu
  • Pohjavesikaivojen tarkastukset
  • Pohjaveden valuma-aluetutkimukset
  • Pohjaveden mallinnukset
  • Pumppaus- ja jäljitystestit
  • Vuototestit
  • Karstitutkimukset
  • Kaivojen porauksen hallinnan geotermia

Meillä on välineet kaikkien akviferityyppien tutkimiseen aina pumppauksesta ja näytteenotosta vesimassojen tietokonemallinnukseen. Niiden avulla voimme tehdä yksityiskohtaisen arvion. Asiantuntemuksensa ansiosta hydrogeologimme pystyvät ehdottamaan monia vaihtoehtoja, jotka sopivat eri teollisuudenaloille mukaan lukien julkiset vesijärjestelmät.

Voimme tarjota yrityksellesi myös hallinnollista tukea. Jos esimerkiksi käyttämäsi pohjavesilähde kaipaa hydrogeologista tutkimusta lisenssin saamiseksi, me autamme sinua hankkimaan sen. Huolehdimme lisäksi kenttämittausten raportoinnista ja kaikesta dokumentoinnista, jota tarvitset teknisten vaatimusten täyttämiseen. Raporttimme kertovat yrityksesi toimivan kaikkien alakohtaisten määräysten mukaisesti.

Ota yhteyttä asiantuntevaan työryhmäämme jo tänään ja takaa pohjavesiprojektisi menestys.