Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n jätteenhallintapalvelut tarjoavat vaarallisen jätteen uudelleenpakkauspalveluita, joiden avulla voit varmistaa, että jätteesi ovat määräysten mukaisia ja voidaan kierrättää tai käsitellä.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin kerromme lisää.

Jotta vaarallinen jäte voidaan kierrättää, se täytyy ensin analysoida ja pakata sopivankokoisiin, määräysten mukaisiin säiliöihin. Valtuutetut laboratoriomme on sertifioitu käsittelemään ja kuljettamaan vaarallisia jätteitä. Uudenaikaisilla laitteillamme jäte voidaan uudelleenpakata pienempinä määrinä, niin että se hyväksytään loppukäsittelyyn.

Koska meillä on maailmanlaajuinen verkosto ja kokemusta logistiikan suunnittelusta monille eri aloille, voimme muokata juuri yrityksellesi sopivan jätteenhallintaratkaisun. Jos tarvitset vaarallisten tuotteiden pikaista kunnostusta – kuten tuotteiden siirtämistä tynnyreistä muihin säiliöihin – ympäristöjätteiden työryhmämme pystyvät asiantuntemuksensa ansiosta suoriutumaan tehtävistä nopeasti ja tehokkaasti. Näin varmistetaan, että tuotteesi palaavat toimitusketjuun mahdollisimman pian ja että jätteenhallintaprosessisi ovat ympäristömääräysten mukaisia ja tehostavat liiketoimintaasi.

Noudatamme työssämme kaikkia kansallisia ja kansainvälisiä säädöksiä. Antamamme sertifikaatit todistavat, että jätteet käsitellään asianmukaisella tavalla ja että toimintasi on alan määräysten mukaista.

Ota yhteyttä työryhmäämme jo tänään, ja varmista mielenrauhasi ja tehokas jätteenhallinta jättämällä vaarallisen jätteen uudelleenpakkaus meidän huoleksemme.