Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Eräs merkittävä uhka kaatopaikoilla on kiinteän jätteen tiivistymisestä aiheutuva maan painuminen.

SGS:n tarjoamat akkreditoidut kaatopaikan maan vajoamisen seurantapalvelut varmistavat, että toimipaikkasi on turvallinen ja toimiva myös tulevaisuudessa. Ota yhteyttä meihin jo tänään.

Kaatopaikat ovat monimutkaisia kohteita ja vaativat jatkuvaa seurantaa, jotta toiminta on taatusti turvallista ja tuottoisaa. Maan tiivistyminen on ainainen riski. Jollei tarvittavia tukirakenteita luoda, tiivistyvä kiinteä jäte ja maanalaiset kaasupäästöt voivat aiheuttaa rakenteellisia vaurioita. Tällaisessa kohteessa rakentaminen on riskialtista, ja tulevaisuuden töiden kannalta on erityisen tärkeää, että vaarat kartoitetaan huolella. Kaatopaikan maan painumisen seurantatyöryhmämme varmistaa, että käytössäsi ovat kaikki vaadittavat tiedot, joita tarvitset noudattaaksesi lainsäädäntöä ja luodaksesi parhaan mahdollisen rakennussuunnitelman kohteellesi.

Kaatopaikan maan vajoamisen seurantapalvelumme:

  • Huokospainemittarin asentaminen ja valumavesien seuranta
  • Biokaasujen (metaanin jne.) seuranta kohteessa
  • Ilman ja hajujen mittaukset
  • Pintavesinäytteiden saastumisasteiden määrittäminen

Toimipaikkaasi suojellaksesi ja välttyäksesi kalliilta jälkikäteen tapahtuvilta puhdistuksilta tarvitset asiantuntijoiden laatiman yksityiskohtaisen seurantasuunnitelman. Akkreditoidut ja riippumattomat ympäristötyöryhmämme ovat ihanteellinen ratkaisu toimipaikkasi arviointiin ja toimenpidesuunnitteluun. Yhdessä voimme kehittää lukuisia organisaatiosi nykyisen ja tulevan toiminnan kannalta tärkeitä tekniikoita ja innovatiivisia ideoita. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme jo tänään.