Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n ympäristöalan vaatimustenmukaisuuspalveluiden avulla voit varmistaa, että yrityksessäsi noudatetaan ympäristösäädöksiä. Voit myös tarkistaa toiminnan, laitteiden, lupien ja asiakirjojen vaatimustenmukaisuuden. Ota yhteyttä asiantuntevaan työryhmäämme, niin kerromme, kuinka voimme auttaa.

Teollisuuslaitokset voivat saastuttaa ympäristöä. Monilla teollisuusaloilla käytetään myös laitteita, jotka voivat aiheuttaa ympäristön saastumista. Siksi ympäristöalan säädösten mukaan tiettyihin työtehtäviin tarvitaan lupa. Myös tietyntyyppisten laitteiden käyttöön tarvitaan validoitu ympäristölisenssi.

Me voimme auttaa asiakirjojen valmistelemisessa lupa- ja lisenssihakemuksia varten. Tarjoamme myös asiapapereiden tarkistusta, minkä avulla voit osoittaa valvojille noudattavasti määräyksiä, ja rahoittajille olevasi sitoutunut ympäristön suojeluun.

Suurissa kohteissa ja tuotantolaitoksissa voimme auttaa integroitujen lupien hakemisessa. Autamme myös toiminnan johtamisessa ja tiedonhallinnassa, jotta voidaan taata jatkuva vaatimustenmukaisuus.

Ota yhteyttä kokeneeseen ympäristötyöryhmäämme jo tänään ja varmista, että voit todistaa toimintasi vaatimustenmukaisuuden.