Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n käyttöomaisuuden hallintapalvelut varmistavat, että käyttöomaisuutesi on aina toimintakunnossa. Tehokkaat käyttöomaisuuden hallintapalvelut takaavat luotettavuuden, teknisen eheyden, turvallisuuden ja vaatimustenmukaisuuden.

Toimitilojesi ja laitteistojesi teknisen eheyden, turvallisuuden ja luotettavuuden varmistaminen on ensisijaisen tärkeää. Kasvavien käyttökustannusten ja rajoitettujen resurssien vuoksi täydellisen käyttöomaisuuden hallintaohjelman toteuttaminen voi kuitenkin olla haastavaa. Käyttöomaisuuden hallintapalvelumme tehostavat omaisuuden hallintaa ja varmistavat omaisuutesi tehokkaan käytön, luotettavuuden, turvallisuuden sekä yhteensopivuuden kaikkien tarvittavien määräysten kanssa.

Miksi valita SGS:n käyttöomaisuuden hallintapalvelut?

Palvelumme:

  • tehokkaan käyttöomaisuuden hallintajärjestelmän kehittäminen kaikkien asianmukaisten määräysten ja turvastandardien mukaisesti
  • käyttöomaisuutesi teknisen eheyden parantaminen sekä riskien tunnistaminen ja poistaminen
  • käyttöomaisuutesi ylläpito ja toimivuuden, turvallisuuden sekä luotettavuuden varmistaminen
  • käyttöomaisuuden jäljellä olevan käyttöiän pidentäminen mahdollisimman luotettavasti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti.

Luotettavat käyttöomaisuuden hallintapalvelut maailman johtavalta palveluntarjoajalta

Maailman johtavana tarkastus-, testaus-, verifiointi- ja sertifiointiyrityksenä tarjoamme käyttöösi ensiluokkaisen kokemuksen, ammattitaidon ja resurssit. Siksi olemme tehokkaita käyttöomaisuuden hallintaratkaisuja edellyttävien asiakkaidemme ensisijainen valinta kaikkialla maailmassa.

Käyttöomaisuutesi sijaintipaikasta huolimatta tarjoamme käyttöösi tarpeidesi mukaan räätälöidyt ratkaisut, kokeneen henkilökunnan palvelut sekä maailmanlaajuisen toimintaverkoston, minkä ansiosta saavutat tarkastus-, suunnittelu-, tiedonhallinta- ja käyttöturvallisuustavoitteesi. 

Käyttöomaisuuden hallintapalvelumme sisältävät seuraavat osa-alueet:

  • kehitystyön hallinta
  • käyttöönotto
  • eroanalyysit.

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme, miten ratkaisumme voivat auttaa tehokkaan ja täysin vaatimustenmukaisen käyttöomaisuuden hallintaohjelman käyttöönotossa sekä hallinnassa.