Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Projektin hintatasoa määritettäessä tai riskienhallintastrategiaa kehitettäessä on tärkeää varmistaa, että kaikki eri toiminnot täyttävät tarvittavat määräykset. Kaikkien määräysten ja vaatimusten noudattamisen varmistaminen voi olla haastavaa.

SGS:n asiantuntijoiden teknisten raporttien sekä konsultointi- ja tukipalvelujen avulla voidaan varmistaa, että kaikki vedenkäsittelyyn ja -hallintaan liittyvät määräykset täyttyvät. Säädöstenmukaisuuspalvelumme nopeuttavat liiketoiminnan tuloksia, mahdollistavat laadun ja lopputulosten arvioinnin sekä arvioivat tuotannon tai palvelujen yhdenmukaisuutta.

Määräykset ja standardit vaihtelevat maan ja toimialan mukaan, minkä vuoksi SGS:n asiantuntijat toimivat eri puolilla maailmaa varmistaakseen projektisi vaatimustenmukaisuuden. Tarjoamme itsenäisiä ja ammattimaisia sekä tunnettuja neuvonta- ja arviointipalveluja eri toimialoilla ja sektoreilla. Laboratoriomme tunnetaan nopeista testausajoistaan, ja ne ovat käytettävissä ympäri vuorokauden kaikkialla maailmassa. Tutustu SGS:n asiantuntijoiden tarjoamiin säädöstenmukaisuuspalveluihin.