Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Projektin ympäristö- ja sosiaalisten vaikutusten arvioinnista on tullut entistä tärkeämpi globaaleilla markkinoilla, joihin vaikuttavia tekijöitä ovat ympäristömuutokset, kestävä kehitys ja taloudelliset riskit.

Me SGS:llä tiedämme, että projektin sosiaalisten ja ympäristövaikutusten mittaus, arviointi ja dokumentointi ovat tärkeitä toimenpiteitä, jotka edellyttävät monipuolista globaalia asiantuntemusta.  

SGS:n ympäristö- ja sosiaaliset Due Diligence -palvelut auttavat ymmärtämään projektisi ympäristö- ja sosiaalisia riskejä sekä arvioimaan sen taloudellista kestävyyttä. Huomioimme Equator Principles -periaatteet ja -rakenteet sekä kartoitamme mahdolliset ongelmat, jotka liittyvät mahdolliseen maaperän saastumiseen, työturvallisuus- ja -terveysmääräyksiin, ilmastonmuutokseen, kestävään kehitykseen ja hiilijalanjälkeen. Asiantuntemuksemme kattaa monet eri toimialat, kuten metsäteollisuus, kaivosteollisuus, energian-, kaasun- ja öljyntuotanto sekä biodiversiteetti. Tämän ansiosta voimme tarjota käyttöösi ylivertaiset palvelut, jotka turvaavat sijoituksesi ja auttavat ennaltaehkäisemään riskejä tehokkaasti.

Kysy lisätietoja sosiaalisia ja ympäristövaikutuksia koskevista due diligence -taustaselvityksistämme.