Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:llä on yli 70 vuoden kokemus mineraalien käsittelystä ja reagenssisuunnitelmien kehittämisestä. SGS tunnetaan flotaatioreagenssipiirien osaamisesta.

Onnistunut flotaatio edellyttää oikeanlaista vapauttamista ja oikeaa reagenssien valintaa. Reagenssien oikea valinta ratkaisee, tuleeko valituista mineraaleista hydrofobisia (vettä hylkiviä) vai hydrofiilisiä (veteen hakeutuvia). Tämä vaikuttaa talteenottoon merkittävästi. Asiantuntijamme laativat flotaatioreagenssisuunnitelman, joka toimii flotaatiopiirissäsi ihanteellisesti. Tarjoamme riippumatonta kolmannen osapuolen reagenssiosaamista, jonka avulla flotaatioratkaisusi tehokkuus optimoidaan ja käyttökustannukset minimoidaan.

SGS:llä on laaja valikoima tärkeimpiä liuotustalteenottoreagenssejä sekä laimennus- ja modifiontiaineita, kuten oksiimeja, amiineja sekä fosfori- ja fosfonihappoja. Lisäksi meillä on laaja reafgenssivalmistajien ja -toimittajien verkosto, joten uusia tai harvinaisia reagenssejä saadaan käyttöön helposti. Läheiset suhteemme reagenssien toimittajiin varmistavat tehokkaimmat, käytännöllisimmät ja tarvittaessa innovatiivisimmat menetelmät mineraalien erottamiseksi flotaatiotesteissä tai pilottilaitoksissa. Valjasta mineraalien käsittelyosaamisemme käyttöösi jo tänään.