Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n metallurginen ammattitaito tarjoaa detaljisuunnittelun ja kaivossuunnitelmien tekniset määritykset talteenotto- ja laatutavoitteisiinne perustuen.

Detaljisuunnittelu tuottaa integroidut suunnitelmat laitoksesi päivitykseen, jälkiasennuksiin ja uusiin tai laajennusprojekteihin. Asiantuntijamme huomioivat eri tekijät projektisuunnitelmiesi tehokkuuden ja tarkkuuden varmistamiseksi, jotta käyttöönotto ja toiminta olisi kitkatonta. Meillä on ammattitaitoa ja kokemusta toimittaa tekninen suunnittelu ja määritykset, jotka on optimoitu teidän projektinne vaatimuksiin ja käyttöympäristöön sopiviksi, ajoissa ja budjetin rajoissa.

Suunnittelupalvelumme tarjoaa detaljipiirustukset sekä urakoitsijoiden tarvitsemat tiedot materiaalien ja laitteistojen, lisärakannuksien ja vastaavan infrastruktuurin valmistamiseksi, rakentamiseksi ja asentamiseksi metallurgisia toimintoja varten. Piirustuksissa huomioidaan käyttö- ja ylläpitovaatimukset sekä paikalliset rakennusturvallisuusstandardit.

Meillä on laaja prosessitekniikan asiantuntemus, joka mahdollistaa metallurgisen, mekaanisen, prosessien, rakenteellisen, sähköisen sekä maa- ja vesirakentamisen integroinnin. Lahjakas asiantuntijatiimimme:

  • Määrittää laitteistojen ominaisuudet ja koot
  • Kehittää laitoksien ja rakennusten detaljipiirustukset, joihin sisältyvät vallit, betoni, rakenneteräs sekä mekaaniset, sähköiset ja välinekomponentit
  • Kehittää optimaaliset sähkön ja veden jakelusuunnitelmat
  • Suorittaa geotekniset ja kiviaineksen mekaaniset testit
  • Simuloi laitossuunnitelmat
  • Takaa, että laitoksen suunnittelussa huomioidaan asianmukaiset terveys-, turvallisuus- ja ympäristövaatimukset

Voit luottaa siihen, että laitoksen päivittäminen tai laajentaminen on suunniteltu kehitysvaiheessa määriteltyihin talteenotto- ja laatutavoitteisiin perustuen. Yhteistyö kanssamme tuo seuraavia etuja:

  • Innovatiiviset ratkaisut teknisten ja logististen haasteiden ratkaisemiseen
  • Mahdollisten suunnitteluongelmien tunnistus aikaisessa vaiheessa, jolloin kalliiden muutoksien tekeminen ei ole tarpeen rakennusvaiheessa

Ota yhteyttä SGS:ään vähentääksesi toiminnallisia ja taloudellisia riskejä sekä määrittääksesi tarkasti kulut ja aikataulut.