Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Teollisuuden tai kaupanalan laitoksessa tehtävät tarkat ja luotettavat hiukkastestit ovat keskeisiä terveyttä, turvallisuutta ja prosessia koskevien näkökohtien kannalta.

SGS:llä on todistettua kokemusta hiukkasten koostumuksen ja kemiallisten ominaisuuksien määrittämisestä, mistä on hyötyä prosessista aiheutuvien mahdollisten seuraamusten ja vaarallisten tilanteiden rajaamisessa.  

SGS:llä on kattava kokemus vaarallisten materiaalien arvioinnista ja analysoinnista useiden erilaisten hiukkasten osalta, mukaan lukien savi, metallihileet, asbesti, piidioksidi jne. Erittäin ammattitaitoiset laboratoriotyöntekijämme voivat määrittää tarkasti hiukkaset laitoksestasi, rakennuksestasi tai kaivoksestasi ja arvioida kaikki mahdolliset HSE:hen, työterveyteen, prosessiin tai teollisuusympäristöön liittyvät kysymykset.

SGS:n maailmanlaajuinen laboratorioverkosto voi tarjota nopeita ratkaisuja hiukkasten määrittämiseen korkealaatuisin välinein, kuten XRD, QEMSCAN®, elektronimikroanalysaattori, optinen mikroskopia ja ICP. Tarkka laadunvalvontamme sekä kansainvälisten standardien noudattaminen takaavat, että testituloksesi ovat täsmällisiä ja hyväksyttyjä.

Ota yhteyttä SGS:ään, johtavaan kemiallisten ja mineralogisten analyysien tarjoajaan, riippumattomien ja luotettavien hiukkastestituloksien saamiseksi.