Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Monet tärkeät päätökset ja skenaariot perustuvat näytteen faasin tai mineraalin tarkkaan tunnistamiseen ja rakenteeseen.

SGS:llä on kattava, automaattinen mineralogialaboratorioverkosto, joka on omistautunut tuottamaan markkinoiden johtavia automaattisia tarkkuusmineralogiapalveluita.

SGS on hankkinut maailmanlaajuisen maineen tuottamalla puolueetonta tietoa asettamaan riippumattoman tiedon perustaso, jolla voidaan vastata kysymyksiin, löytää ratkaisuja, kehittää malleja tai rajata tutkimuksia. Laboratoriomme on hyvin varusteltu laajalla valikoimalla huippumoderneja laitteita, esimerkiksi QEMSCAN®, XRD, elektronimikroanturi, skannaava elektronimikroanturi (SEM) ja optiset mineralogiatekniikat.

SGS:llä on laajasti kokemusta erilaisten hyödykkeiden tarkkuusmineralogiasta. Olemme perehtyneet erityisesti kullan ja refraktorisen kullan mineraalitunnistukseen ja kemiaan. Mineralogimme ovat tunnustettuja alan johtajia kullan rakennetta, käyttäytymistä tai yhdistymistä koskevien täsmällisten tietojen toimittamisessa.

Ota yhteyttä SGS:ään, niin saat käyttöön sopivat ratkaisut, jotka antavat näytteiden tarkkaan koostumukseen perustuviin päätöksiin tarvittavat tiedot.