Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Bulkkinäytteenotto on yksi tärkeimmistä irtolastin laadun varmistamisen vaiheista.

Bulkkihyödykkeiden ostajat, myyjät ja lähettäjät vaativat tarkkaa ja edustavaa näytteenottoa ja tarkkoja tietoja. SGS:n näytteenottoammattilaisilla on kokemusta sekä asiantuntemusta lastien näytteenotosta kaira- tai putkimenetelmillä, jotta saat lastista varmasti todellisen kuvan etkä pelkkää pintanäytettä.

SGS täyttää korkeimmat eheys-, riippumattomuus-, puolueettomuus- ja tarkkuusstandardit irtolastien näytteenoton alalla. Käytämme samoja parhaita teollisuuskäytäntöjä riippumatta sijainnistasi, hyödykkeestäsi tai lähetyksesi koosta. SGS:n maailmanlaajuiset ammattilaistiimit työskentelevät kanssasi parhaiden menetelmien, vaadittujen alanäytteiden määrän ja muiden näkökohtien määrittämiseksi, jotta saat varmasti tarpeidesi mukaiset näytteenotto- ja analyysitulokset.

SGS tarjoaa täyden valikoiman bulkkinäytteenottopalveluita, mukaan lukien kaira- ja putkinäytteenotto, tärkeimmissä satamissa ja kuljetuskeskuksissa ympäri maailmaa. Kairalla ja putkella tehtävä näytteenotto voidaan suorittaa monille hyödykkeille, joita kuljetetaan raiteilla, kuorma-autoissa tai proomuissa. Molemmilla menetelmillä saadaan tarkempia ja edustavampia tuloksia kuin manuaalisella näytteenotolla kuorman pinnasta.

  • Näytteenotto kairalla
    Toimintapaikoissa, joissa ensisijaisia, koko virtausta koskevia mekaanisia näytteenottojärjestelmiä ei ole käytössä, kuorma-autoista tai junavaunuista voidaan ottaa näytteitä SGS:n suunnittelemalla ja toteuttamalla mekaanisella kairanäytteenottojärjestelmällä. SGS toimittaa kuorma-autoon ja raiteille asennettavia ja kiinteitä kairoja ja vastaa niiden käytöstä erityisiin vaatimuksiisi vastaamiseksi. SGS oli maailman ensimmäinen liikkuvien kairalla toteutettavien näytteenottojärjestelmien tarjoaja.

  • Näytteenotto putkella
    Putkinäytteenotto tehdään tavallisesti hienoille malminäytteille, mukaan lukien nikkeli- tai kuparirikasteet. Tässä manuaalisessa näytteenottomenetelmässä putki työnnetään materiaaliesiintymään ja poistetaan sieltä. Putkessa oleva näyte edustaa lastia, johon putki on työnnetty. Putkinäytteenotto tehdään paikan päällä, eikä sitä voida käyttää erittäin kylmissä lämpötiloissa, jos rikaste on jäätynyt.

SGS:n kairalla ja putkella tehtävillä näytteenottopalveluilla saat tarkkoja ja edustavia tuloksia. Luota globaalisti tunnustettuun asemaamme teknisenä johtajana, joka voi valvoa tuotteittesi laatua ottamalla näytteitä lasteistasi kolmiulotteisesti ja poistamalla inhimillisten virheiden riskin.