Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Näytteenotto on yksi tärkeimmistä irtolastin analysoimisen vaiheista. Oikeaoppinen näytteenotto eliminoi virheet ja takaa, että analyyttiset tulokset edustavat koko lastia. SGS:llä on kokemusta ja tuntemusta perinteisten ja mekaanisten näytteenottojen suorittamisesta erilaisiin tuotelasteihin. Tiimeillämme on laaja kokemus manuaalisista ja mekaanisista näytteenotoista sekä kairaukseen perustuvasta näytteenotoista satamissa ja kuljetuskeskuksissa kaikkialla maailmassa.

SGS täyttää korkeimmat eheys-, puolueettomuus- ja tarkkuusstandardit. Maailmanlaajuiset ammattilaistiimimme työskentelevät kanssasi tarpeidesi tarkistamiseksi ja arvioimiseksi. Voimme keskustella asiakkaidesi määrityksistä ja joidenkin tai kaikkien alan standardien täytäntöönpanosta. Tuotteesta, sijainnista tai kuljetuksen koosta riippumatta SGS noudattaa samaa standardoitua toimintamenetelmää, jonka avulla saadaan tarkat ja edustavat tulokset manuaalista tai mekaanista näytteenottotapaa tai puhkaisuun tai kairaukseen perustuvaa näytteenottotapaa käyttäen.

SGS:n irtolastin näytteenottopalvelut auttavat sinua eliminoimaan näytteen kontaminaation ja virheet ja saavuttamaan tarkat poikittaisotantaan perustuvat tiedot yleisestä laadusta. Ota yhteyttä SGS:ään luotettavien irtolastin näytteenottotuloksien saamiseksi.