Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n maailmanlaajuinen laboratorioverkosto on erikoistunut riippumattomiin analyyseihin ja kaupallisten näytteiden tutkimiseen.

Kaupankäyntiin liittyviä kysymyksiä ratkaistaan analyysiemme avulla, joten tulosten täytyy olla tarkkoja ja valmistua ajoissa. Asiantuntijamme ovat sitoutuneet nopeisiin toimitusaikoihin, jotta kansainvälistä kaupankäyntiä helpotetaan.

Kaupallisten kysymysten selvittelytutkimusten avulla määritetään lastin tai hyödykkeen laatu eli arvo. Tärkeimmät alkuaineet ja kaikki vähäisemmät alkuaineet ja epäpuhtaudet mitataan. Tutkimuksissa käytetään hyödykekohtaisia menetelmiä, ja niiden laatua valvotaan tiukasti.

Lisäksi tutkimusten avulla ratkaistaan myyjän ja ostajan välisiä erimielisyyksiä. Lastista tai kuormasta otetut näytteet analysoidaan kolme kertaa käyttämällä asemansa vakiinnuttaneita menetelmiä ja laadunvalvontaa, jotta varmistetaan paras mahdollinen tarkkuus.

SGS:n koulutetuilla ammattilaisilla on vuosikausien kokemus monimutkaisten näytteiden käsittelemisestä. Käytämme yhdenmukaisia analyyttisiä menettelytapoja, noudatamme alan johtavia laadunvarmistus- ja laadunvalvontaperiaatteita ja esittelemme tulokset vakiomuotoisten asiakirjojen avulla. Maailmanlaajuiseen verkostoomme kuuluvat asiantuntijat tekevät läheistä yhteistyötä parhaiden käytäntöjen ja osaamisen välittämiseksi. Näin varmistetaan, että pysymme teknisen kehityksen kärjessä. Ota SGS kumppaniksesi, kun tarvitaan osapuoli-, sopimus- tai sovittelupalveluita.