Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n laboratoriot ovat suorittaneet kolmannen osapuolen kaupallisia analyysejä jo vuosikymmenten ajan.

SGS:n laboratorioverkosto tarjoaa maailmanlaajuisesti tukipalveluja kaupankäyntiin, kuten todistus-, tarkastus-, laadunvarmistus- ja näytteenottopalveluja kaikissa tärkeissä valvonta- ja siirtokohteissa lähetyksesi kuljetuksen aikana. Käytämme yhdenmukaisia analyyttisiä menettelytapoja, noudatamme alan johtavia laadunvarmistus- ja laadunvalvontaperiaatteita ja käytämme standardoituja tietojen raportointimalleja. Kaikki työntekijämme saavat eettisen koulutuksen vuosittain ja toimintamme perustuu eettisiin sääntöihimme.

SGS:n itsenäisten kaupallisten analyysien palveluihin kuuluvat seuraavat:

  • Näytteenvalmistelu 
  • Lastaus- ja esilastausratkaisut
  • Osapuoli-, sopimus- ja sovittelumääritykset
  • Kosteus, LOI ja vesi 
  • Konsentraatin ja häränsilmän määritykset
  • Jätemetallianalyysit

Kaupallisen analyysin jakautumisrajat (analyyttisten tuloksien hyväksytty jakautuminen tuotteen myyjän ja ostajan välillä) määritetään neuvottelemalla. Näiden lastien kaupallisen arvon vuoksi kaupallisessa testauksessa vaaditaan parempaa tarkkuutta. Tämän takia SGS valvoo tällaisten näytteiden analyysimenettelyjä paljon tiukemmin. Lisäksi tarkkuuden ja täsmällisyyden saavuttamisen varmistamiseksi laadunvalvontamenettelyä laajennetaan.

SGS:n asiantuntijat keskustelevat kaikista vaatimuksistasi perusteellisesti kanssasi ja varmistavat, että saadut tiedot sopivat tarkoitukseensa. Asiantuntijuutemme ja kokemuksemme ansiosta tarjoamme parasta mahdollista tarkkuutta ja täsmällisyyttä harhattomissa kaupallisten analyysien testipakkauksissamme.

Tee yhteistyötä SGS:n kanssa – turvaamme etusi ja vähennämme riskejäsi.