Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n pintavesitutkimukset tarjoavat veden laadun testausta ja analyysejä, joiden ansiosta voit olla varma, että hyödynnät arvokkaat luonnonvarat parhaalla mahdollisella tavalla. Saat lisätietoa valtuutetulta työryhmältämme.

Laadukas vesi on ensiarvoisen tärkeää, käytettiinpä sitä sitten juomavetenä tai jäähdytys- ja tuotantoprosesseissa. Yrityksellesi tärkeisiin pintavesiin kuuluvat juoma- ja kasteluvesi sekä meri-, joki- ja järvivedet, joita käytetään esimerkiksi juoksutukseen ja jätteiden huuhteluun. Kaikkien pintavesilähteiden laatu tulee analysoida. Jotkut lähteet saattavat edellyttää pakollisia tarkastuksia.

Siirrettävä vedentestauslaboratorio voidaan kuljettaa minne tahansa nopeita vesianalyysejä varten. Analysoimme veden koostumuksen ja tutkimme sen kemiallista, biokemiallista ja mikrobiologista laatua. Käytämme huippuluokan laitteita ja erityisiä tietokoneohjelmistoja, joiden avulla voimme havainnollistaa tuloksia ja osoittaa selvästi saastuneet ja käsittelyä kaipaavat osa-alueet.

Työryhmämme tunnetaan siitä, että se tarjoaa laadukkaita vesitutkimuspalveluita, joihin kuuluu meriveden laadun tarkkailu meritutkimuksissa sekä juomaveden tutkimukset suurissa kaupungeissa. Laboratoriomme on valtuutettu kansallisten ja kansainvälisten laatustandardien mukaisesti ja niillä on viranomaisten hyväksyntä. Toiminnassamme noudatetaan viimeisimpiä turvastandardeja.

Laboratoriotestien laajaa valikoimaa voidaan käyttää ympäristöauditoinneissa ja vaikuttavuustutkimuksissa. Analyysit tukevat vedenhallintasuunnitelman kehittämistä yrityksen tarpeiden mukaan. Voimme myös auttaa ratkaisemaan yritysten jätevesiongelmia. Voit käyttää raporttejamme osoittaaksesi, että kaikki kansallisten vesisäädösten vaatimukset täyttyvät.

Ota siis käyttöösi maailman johtavan tarkastus-, varmistus-, testaus- ja sertifiointiyrityksen palvelut. Ota meihin yhteyttä jo tänään niin voit varmistaa, että vesivaroja käytetään yrityksessäsi turvallisesti ja taloudellisesti tulevaisuutta ajatellen.