Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Voit suojella vesivaroja ja ehkäistä saastumista SGS:n pohjaveden valuma-aluetutkimusten avulla.

Ne määrittelevät valuma-alueet ja suoja-alueiden rajat. Ota yhteyttä kokeneisiin hydrogeologeihimme jo tänään, niin annamme lisätietoja pohjavesipalveluistamme.

Pohjavesivarojen suojelu on tärkeää julkisten ja yksityisten vesivarojen laadun takaamiseksi. Tästä syystä pohjavesien suojeluun suunnitellut palvelumme voivat olla hyödyksi vesiyhtiöille, paikallisille viranomaisille ja muille tahoille, jotka ovat tekemisissä veden jakelun kanssa.

Asiantuntevat hydrogeologimme määrittelevät ensin toimipaikkasi valuma-alueet. Sen jälkeen käytämme erilaisia testejä ja tekniikoita arvioidaksemme pohjavesien virtauksen nopeuden. Tulokset esitetään tietokonemalleja käyttäen, jolloin voidaan arvioida saastumisriski ja määritellä suoja-alue valuma-alueiden ympärille.

Saastumista ehkäisevän alueen rajoittaminen edellyttää taustatietoja hydrogeologiasta. Asiantunteva henkilökuntamme ja sertifioidut laboratoriomme ovat työskennelleet monissa maailmanlaajuisissa tapaustutkimuksissa. Meillä on runsaasti kokemusta pohjavesitutkimuksista ja tietokonemallinnuksesta. Kokemuksemme tältä alalta takaa sen, että saat integroidun ja nopean suunnitelman pohjavesivarojen suojelemiseksi.

Yhteistyö SGS:n kanssa on ammattimaisen ja laadukkaan vesienhallinnan tae. Ota yhteyttä kokeneeseen työryhmäämme jo tänään.