Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Säilytä vesivarat tulevaisuutta varten.

SGS:n tarjoamat pohjavesitutkimukset auttavat laatimaan vedenhallintasuunnitelman, jossa ennakoidaan saastumisriskit ja otetaan huomioon tulevaisuuden tarpeet.

Puhdas pohjavesi on tärkeä luonnonvara, jota teollisuus- ja maataloustoiminta voi vahingoittaa merkittävästi. Pohjaveteen on kiinnitettävä huomiota, jotta sen laadukas saanti taataan myös tulevaisuudessa. Rakennusprojekteissa ja maanalaisessa toiminnassa pohjaveden tasoa on pystyttävä hallitsemaan jo rakentamisvaiheessa.

Hydrogeologisista tutkimuksista vastaava työryhmämme tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka auttavat yritystäsi varautumaan pohjaveteen liittyviin tulevaisuuden haasteisiin ja kehittämään ratkaisun, joka sopii omaan toimintaasi. Meillä on välineet kaikkien akviferityyppien tutkimiseen aina pumppauksesta ja näytteenotosta vesimassojen tietokonemallinnukseen. Niiden avulla voimme tehdä yksityiskohtaisen arvion. Asiantuntemuksensa ansiosta hydrogeologimme pystyvät ehdottamaan monia vaihtoehtoja, jotka sopivat eri teollisuudenaloille mukaan lukien julkiset vesijärjestelmät.

Voimme antaa yrityksellesi myös hallinnollista tukea esimerkiksi tarkastuksiin ja lisensointiin liittyen. Huolehdimme lisäksi kenttämittausten raportoinnista ja kaikesta dokumentoinnista, jota tarvitset teknisten vaatimusten täyttämiseen. Raporttimme kertovat yrityksesi toimivan kaikkien alakohtaisten määräysten mukaisesti.

Palveluihimme kuuluvat:

  • Pohjaveden valuma-aluetutkimukset
  • Pintavesitutkimukset
  • Hydrogeokemia

Tarjoamme kattavan valikoiman testipakkauksia makean veden ja pohjaveden näytteiden vesikemiallisiin tutkimuksiin mineraalien etsinnässä. Laboratoriomme integroituvat saumattomasti maailmanlaajuiseen ympäristöverkostoon ja ne tarjoavat laajan valikoiman kemiallisia analyyseja vedestä, kivistä, maaperästä ja muista luonnollisista materiaaleista. Olemme sitoutuneet tarjoamaan verrattomia geokemiallisia analyyseja, jotka antavat tarkan kuvan toimipaikan pohjaveden kemiasta.

Ota yhteyttä asiantuntevaan työryhmäämme jo tänään ja takaa pohjavesiprojektisi menestys.