Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Käänny SGS:n puoleen, kun tarvitset geokemiallisia analyysejä ja kokeita riippumatta siitä, missä olet, mitä haluat analysoida ja millaisia havainto-, täsmällisyys- ja tarkkuusrajoja on sovellettava.

Meillä on tarvitsemasi tilat, tekninen kestävyys, riippumattomuus, yhdenmukaisuus ja eettinen toimintatapa.

Ainutlaatuisen verkostomme yli 45 kaupallista laboratoriota ja näytteenvalmistuslaitosta ja yli 70 kaivoslaboratoriota ovat yhteydessä toisiinsa sellaisen yhdenmukaisen globaalin alustan luomiseksi, joka ulottuu useisiin maihin ja kaivosalueisiin. Geokemialliset laboratoriomme eri puolilla maailmaa käyttävät vakioituja menetelmiä, menettelytapoja ja näytteenvalmistelutekniikoita, jotta voimme auttaa sinua saavuttamaan kasvutavoitteesi missä tahansa.

Ainutlaatuisen maailmanlaajuisen verkoston kautta SGS tarjoaa valikoiman geokemiallisia analyysipalveluja:

  • Näytteenvalmistelu
  • Liikkuvien metalli-ionien (MMITM) analyysit
  • MMI-tutkimukset
  • ICP-AES:llä ja ICP-MS:llä tehtävät ultrahivenaineiden ja hivenaineiden analyysit
  • Röntgensädefluoresenssi
  • Metallien määritystutkimukset
  • Hiili- ja rikkianalyysit
  • Referenssimateriaalipalvelut

SGS:n geokemistit tekevät tottuneesti monen aineen analyysejä, joiden kohteena on useita eri aineita monenlaisissa näytematriiseissa. Tästä huolimatta tiedämme, että tarpeesi ovat ainutlaatuisia. Tämän takia tarjoamme sekä muokattuja analyysipakkauksia että korkeatasoista vakiopalvelua.

Verkkoperusteinen tiedonhaku

SGS on suunnitellut verkkoperusteisen tiedonsaantivälineen "QLab", jolla voit hakea analyysitietojasi suoraan ja turvallisesti Internetin välityksellä. QLabin avulla voit seurata näytteittesi edistymistä ja tarkastaa tietoja, esim. työn tilan, suoritusajan, mallin/menetelmän, asiakaskohtaiset laadunvalvontatiedot ja analyysiesi tulokset.

SGS:llä on ainutlaatuisen kattavaa asiantuntemusta ja kokemusta maailmanlaajuisen verkostonsa kautta. Tuemme sinua sekä strategisena yhteistyökumppanina että teknisenä neuvonantajana. Maailmanlaajuisen toiminta- ja laboratorioverkostomme avulla tarjoamme laajan valikoiman riippumattomia laatu- ja määrityspalveluita. Kun haluat olla varma menettelytavoista, protokollista ja laboratoriokäytännöistä, tee yhteistyötä SGS:n kanssa.