Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Etsintäprojektin johtaminen edellyttää kokemusta erikoisaloilta perussuunnittelusta kartoittamiseen, kohteen rajaamiseen, poraamisen suunnitteluun, näytteiden käsittelemiseen, niiden tutkittaviksi lähettämiseen sekä tietojen varastointiin saakka. Voit kasvattaa mineraalinetsimisprojektisi onnistumisen mahdollisuuksia luottamalla SGS:n kokemukseen tutkimusprojektin johtamisesta ja tietovarastoinnista.

Etsintäprojektin hallinta

SGS on hallinnut onnistuneesti kullan ja perusmetallien malminetsintäprojekteja eri puolilla maailmaa. Maailmanlaajuiseen verkostoomme kuuluvat tekniset asiantuntijat ovat käytettävissä kaikkialla.

Asiantuntijamme varmistavat koko ketjun alusta loppuun, jotta näytteitä hallitaan SGS:lle tutulla tehokkuudella. SGS:n akkreditoimat laboratoriot toimittavat tarkat tulokset ajallaan.

Tiedämme, että kaikilla mineraalienetsintäprojekteilla on omat vaatimuksensa. Etsintäprojektien hallinta-asiantuntijoillamme on kokemusta ja taitoja, joita tarvitaan avaimet käteen -etsintäprojekteissa tai toimittaessa teknisenä neuvonantajanasi tai edustajanasi. Täytämme projektinhallintavaatímuksesi syvällisen kokemuksemme ansiosta projektin toteuttamispaikasta riippumatta.

SGS tarjoaa geologista konsultointia ja tarvitsemiasi malminetsintöjen hallintapalveluita, kuten

  • referenssiruudukoiden laatimista ja topografisia tutkimuksia
  • geologista kartoitusta
  • porausreikien ja kaivantojen sijaintien määritys
  • kaivanto-, siru-, kanava- ja bulkkinäytteiden valvonta ja tarkkailu
  • geokemialliset ja metallurgiset näytteenottopalvelut ja tulosten kirjaaminen
  • Ympäristön näytteenottopalvelut ja perustutkimukset

Tietovarastopalvelut

Tietovarastopalvelut ovat tärkeä osa etsintäprojektin hallintaa. SGS varastoi tietosi ammattimaisesti itsenäisessä valvotussa säilössä luotettavassa SGS:n palvelimessa. Tietosi ja geologiset tilastotiedot analysoidaan tehokkaasti toimialalla käytettävän jäljitysketjun suojassa. Lue lisää, miten SGS:n tietovarastopalveluista on hyötyä.