Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Kansainväliset laboratorioiden laatupalvelut (LQSi) auttaa testaamaan laboratorioiden, laitteiden ja henkilöstön laadunvalvontaa toimittamalla

  • sertifioituja referenssimateriaaleja (CRM), joita käytetään paikan päällä tarkastajien valvonnassa vertailukelpoisten tulosten saamiseksi 
  • pätevyyden sokkotestaamisohjelmissa käytettäviä näytteitä (PTP), jotka lähetetään laboratorioihin

sertifioituja referenssimateriaaleja.

LQSi antaa käyttöön sertifioituja referenssimateriaaleja (CRM), jotka on valmistettu ja sertifioitu tiukkojen teollisuusstandardien mukaisesti. Meillä on laaja valikoima mineraaleja, joiden kemialliset ja fysikaaliset ominaisuudet tunnetaan tarkasti.

Pätevyyden testaamisohjelmat (PTP)

LQSi PTP otettiin käyttöön, jotta laboratoriot täyttävät niiden laatujärjestelmille asetettavat yhä tiukemmat vaatimukset, joita kansainväliset, kansalliset ja teollisuusstandardien laatijat asettavat, kuten ISO, ASTM, ANSI / ASQ sekä auto- ja terästeollisuus. LQSi:n laatimat PTP-näytteet täyttävät tiukat homogeenisyys- ja tilastovaatimukset.

LQSi investoi runsaasti teknisiin asiantuntijoihimme, laitteisiin ja ohjelmistoihin, jotta palvelumme ovat teknisesti ylivoimaisia kaikilla alueilla, näytteemme ovt homogeenisiä ja jotta täytämme tai ylitämme ASTM-, ISO- ja teollisuuden asettamat vaatimukset. LQSi voi auttaa laboratoriotasi täyttämään laboratoroiden laadunvalvontajärjestelmien asettamat yhtä tiukemmat teknisen suorituskyvyn vaatimukset. Saat tarkastajille luotettavia tukipalveluita ottamalla meihin yhteyden.