Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Monet tärkeät päätökset perustuvat kemiallisiin analyyseihin. Näytteen kuivaus on yksi vaihe materiaalinäytteiden valmistuksessa kemiallista analyysiä varten.

SGS valmistaa näytteitä geologisista aineksista, teollisuuden raaka-aineista ja muista kemiallisesti analysoitavista aineista. Meillä on kokemusta ja menetelmät tuottaa edustavia näytteitä, joista saadaan luotettavia tuloksia.

Monet SGS:n laboratorioiden vastaanottamat näytteet ovat märkiä. Ne on kuivattava ennen niiden murskaamista tai jauhamista. Laboratoriohenkilöstömme käyttää kontaminaation estäviä kuivausmenetelmiä. Kuivauslämpötila soveltuu näytteille ja niille tehtäville tutkimuksille. Virheellinen kuivaaminen voi aiheuttaa elohopean kaltaisten alkuaineiden menettämisen.

SGS tarjoaa useita erilaisia kuivaamisvaihtoehtoja. Lämpötila on alueella 105 - 60 astetta. Lämpötila voidaan toki mukauttaa.

Voimme myös kuivata erittäin märkiä näytteitä sekä kuivata ja maseroida kasvillisuuttaa analysoitavaksi.

SGS:n tarjoamat näytteiden kuivaus-, pelkistys- ja jauhamispalvelut auttavat saamaan luotettavia tuloksia, kun näytteet analysoidaan kemiallisesti. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää.