Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n maailmanlaajuisen toiminta- ja laboratorioverkostomme avulla tarjoamme laajan valikoiman riippumattomia jalometallien laatu- ja määrityspalveluita.

SGS:n geokemistit tekevät tottuneesti monen aineen analyysejä, joiden kohteena on useita eri aineita monenlaisissa näytematriiseissa. Olemme lujasti sitoutuneet kehittyneeseen teknologiaan; näin voimme täyttää lupauksemme esikuvina toimivien palvelujen toimittamisesta. Yrityksillä on aina omat tarpeensa, minkä vuoksi tarjoamme sekä muokattuja analyysipakkauksia että korkeatasoista vakiopalvelua.

Jalometallit (kulta, hopea ja platinaryhmän alkuaineet) voidaan analysoida ja määrittää monin eri tekniikoin. SGS:n kemistin kanssa neuvottelemalla voidaan valita tiettyyn tilanteeseen parhaiten sopiva menetelmä.

  • Platinan, palladiumin ja kullan analysointi fire assay -menetelmällä
  • Seulotut metallit (talteenotto)
  • PGE-analyysi nikkelisulfidin fire assay -menetelmällä
  • Kullan määritys kuningasvesiuutolla
  • Kulta- ja hopeaharkkojen analyysi

SGS valvoo laboratorioidensa laatua jatkuvan tiukan ohjelman avulla. Kymmenillä laboratorioillamme on kansainvälisesti ja mineraalialalla tunnustettuja sertifiointeja ja/tai hyväksyntiä. Laboratorioiden palveluvalikoiman laajuus vaihtelee. SGS:llä on ainutlaatuisen kattavaa analyysiasiantuntemusta ja kokemusta maailmanlaajuisen verkostonsa kautta – ota yhteyttä.