Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS on maailman johtava luotettavien ja riippumattomien hiilianalyysien tarjoaja.

Hiilen murtuminen ja kuljettimilta putoamisen takia menetettävän hiilen määrä ovat tärkeitä näkökohtia hiilen myyjille, kaivoksille, energialaitoksille, valmistuslaitoksille, satamille ja terminaaleille. SGS:n putoamiskokeiden tulosten perusteella voit arvioida, miten hyvin hiilesi kestää murtumista käsittelyn ja kuljetuksen aikana.

Tarkat ja riippumattomat putoamisanalyysit ovat perustana määritettäessä hiilen todellista arvoa. Meillä on kokemus ja laitteistot, joilla voimme tarjota nopeita ja avoimia hiilen murenevuustietoja, jotka ovat useiden kansainvälisten standardien mukaisia.

Ennalta määritetyn kokoinen hiili pudotetaan putoamistestissä teräslevylle määritetyltä korkeudelta. Rikkoutuneet osat lajitellaan tämän jälkeen ja kaikkien kokoryhmien massat rekisteröidään. Kuhunkin kokoluokkaan rikkoutuneiden alkuperäisen näytteen osien prosenttiosuudet ilmoittavat hiilesi murenevuuden.

Pudotuskoe on vain yksi vaihtoehto SGS:n tarjoamasta hiili- ja koksitestausmenettelyiden valikoimasta. Oletpa hiilen ja koksin tuottaja, käyttäjä tai kuljettaja, hyvin varustelluissa laboratorioissamme tehtävillä testauksilla saat luotettavia analyysituloksia, joiden avulla voit valvoa laatunäkökohtia.