Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Monet tärkeät päätökset, jotka vaikuttavat projektisi tai toimintasi tulokseen, riippuvat tarkkojen kemiallisten testien tuloksista.

SGS tarjoaa ainutlaatuista kemiallista määrittelyä monille teollisuudenaloille. Meillä on laitteistot ja kokemus klassisten ja välineellisten kemiallisten analyysien tekemiseen huippulaboratorioissamme ympäri maailmaa. Kemiallisiin testeihimme kuuluvat:

  • Ultrahivenaineiden, hivenaineiden, mikroravinteiden ja makroravinteiden geokemialliset analyysit
  • Raaka-aineiden seulonta
  • Laatuseikkojen ja syiden tunnistaminen
  • Epäpuhtauksien ja vierasaineiden määrittäminen
  • kaupallinen analyysi

Laboratoriomme valitsevat tarpeisiisi sopivan toimintatavan. Työskentelemme kanssasi, jotta näytteesi osat voidaan määrittää laadullisesti ja määrällisesti tarpeisiisi sopivalla tarkkuudella, alkaen epätarkoista etsintätuloksista aina tarkkoihin jäljitystason tuloksiin, joita tarvitaan hyödykkeiden ostamisessa, myymisessä ja kaupassa. SGS:n laboratoriohenkilöstö noudattaa tiukkaa globaalia laatuprotokollaa, jolla varmistetaan yhdenmukaiset ja standardoidut menetelmät maailmanlaajuisesti. 

SGS:llä on hyvä maine kaikkialla teollisuudessa luotettavan ja riippumattoman kemiallisen testauksen ansiosta. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa siitä, miten voimme toimittaa testituloksia, joita tarvitset tietoon perustuvien ja toimintasi kasvuun positiivisesti vaikuttavien päätösten tekemisessä.