Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n happaman valuman (ARD) palvelut voivat auttaa minimoimaan ympäristökorvausvastuun ennakoimalla kaivosten ja muiden geoteknisten toimintojen happaman veden virtaukset.

ARD-palvelumme analysoivat työmaan malmien hapontuotantopotentiaalin, ennakoivat ongelmat ja ehkäisevät pitkäaikaisen ympäristökorvausvastuun syntymistä. Kattavaan ARD-testauspalveluun kuuluvat ehkäisytrategiat ja käytännölliset ratkaisut, joilla vähennetään toimintojen ympäristövaikutusta. Autamme myös kustannustehokkaiden jätteenkäsittelyratkaisujen toteuttamisessa.

Meillä on ylivertainen maine ympäristöhaasteiden laadukkaiden ratkaisujen toimittamisessa, teknisen tuen antamisessa sekä lainsäädäntö- ja määräystenmukaisuuskysymyksissä neuvomisessa. Ota yhteyttä tiimiimme, niin laadimme ARD-toimintasuunnitelman.

Mineraalien happoa tuottavan potentiaalin luonnehdinta on oleellisen tärkeä osa ARD:in hallintaa ja pitkäaikaisten ympäristöä koskevien vastuuvelvollisuuksien ennaltaehkäisemistä. Erittäin tarkka mineralogiapalvelumme tarjoavat luonnehdinnan ja asiakirjat, jotta saat täydellisen kuvan ARD-potentiaalin mineralogisista syistä ja käytännöllisistä strategioista toiminnan ympäristövaikutuksien vähentämiseksi.

Modernit laboratoriomme suorittavat näytteenoton ja analyysin tunnustettujen maailmanlaajuisten standardien, kuten Yhdysvaltojen testaus- ja materiaalijärjestön (American Society for Testing and Materials, ASTM) ja Kansainvälisen standardisoimisjärjestön (International Standards Organization, ISO), mukaisesti.

Aloita yhteistyö kanssamme varmistaaksesi, että alan ammattilaiset täyttävät ARD-testaustarpeenne. Ota meihin yhteyttä, jotta voimme työskennellä yhdessä ja varmistaa, että ARD-ongelmanne käsitellään tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.