Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS ymmärtää, että logistiikka on paljon enemmän kuin tavaroiden siirtämistä paikasta toiseen, joten tarjoamme valikoiman palveluja – mukaan lukien auditoinnit ja sertifioinnit – jotka kattavat kaikki liiketoimintasi osa-alueet.

Antaaksemme sinulle tarvitsemasi mielenrauhan aloitamme yleensä logistisen tilanteen auditoimisesta. Annamme sitten suosituksia siitä, kuinka voit parantaa liiketoimintaasi sertifioinnin sekä standardien täyttämisen avulla. Standardeihin kuuluvat IFS (International Featured Standard) -välittäjäsertifiointi ja IFS-logistiikkasertifiointi, BRC-varastointi- ja jakelusertifiointi (British Retail Consortiumin toimesta), TAPA (Technology Asset Protection Association) ja ISO 28000 -toimitusketjun turvallisuuden hallinta.

Palvelumme eivät ainoastaan auta tekemään liiketoiminnastanne sujuvampaa, vaan antavat sinulle mahdollisuuden osoittaa sitoutumisesi tavaroiden toimittamiseen ajoissa, budjetin rajoissa, turvallisesti ja vahingoittumattomina. Lisäksi pystymme tarjoamaan koulutusta yrityksesi henkilökunnalle ja johdolle.

Tarjoamme maailman johtavana testaus-, verifiointi-, tarkastus- ja sertifiointiyhtiönä vailla vertaa olevan tarkkuuden, erittäin kokeneet asiantuntijat, nykyaikaisimmat tutkimusmenetelmät ja maailmanlaajuisen toimintasäteen.

Ottamalla yhteyttä meihin saat lisätietoja kattavista logistiikkasertifiointipalveluistamme.