Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Osoita sitoutumisesi tietoturvallisuuteen työskentelemällä SGS:n kanssa. Kattavat palvelumme – alan ISO 27001 -standardiin liittyvät auditoinnit, sertifioinnit ja koulutukset – täydentävät organisaatiosi tiedonhallintajärjestelmiä.

Liiketoimintaan liittyvät tiedot ovat keskeisiä yrityksen menestykselle, mutta ovatko ne turvassa? Kuinka vahvoja yrityksesi käyttämät tietoturvallisuuden hallintajärjestelmät ovat? Millaisia seuraukset olisivat, jos luottamukselliset tiedot joutuisivat vääriin käsiin?

Voimme auttaa sinua vastamaan näihin kysymyksiin, jotta saat paremman käsityksen siitä, miten organisaation sekä logistiikka- ja toimitusketjun informaatioketjua voidaan hallita paremmin. Näillä tiedoilla – ja mahdollisella ISMS-sertifioinnilla – voit varmistaa, että oikeat henkilöt näkevät oikeat tiedot liiketoimintaverkostosi kaikissa osissa.

Tarjoamme maailman johtavana testaus-, verifiointi-, tarkastus- ja sertifiointiyhtiönä vailla vertaa olevan tarkkuuden, erittäin kokeneet asiantuntijat, nykyaikaisimmat tutkimusmenetelmät ja maailmanlaajuisen toimintasäteen.

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja monipuolisesta valikoimastamme tietoturvallisuuden hallintapalveluista.