Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Kaikkea liiketoimintaa ei voi seurata jatkuvasti. SGS huolehtii luotettavasti turvallisuuden hallinnasta puolestasi.

Yrityksesi voi hyödyntää laajan asiantuntijaverkostomme perusteellista osaamista ja varmistamme puolestasi käyttämäsi ratkaisut ja järjestelmät Varmistamme toimintasi turvallisuuden asianmukaisen hallinnan uusimpien, jatkuvaan kehitykseen keskittyvien käytäntöjen mukaisesti. Asiantuntijamme auttavat vientiin ja tuontiin, rajatarkastuksiin sekä toimitusketjujen hallinnointiin liittyvien järeiden järjestelmien käyttöönotossa, jolloin yritys voi keskittyä strategiaan, tuotemerkin suojaamiseen sekä asiakastyytyväisyyden varmistamiseen.

Työskentelemme yhdessä yrityksesi kanssa tunnustettujen standardien mukaisesti, joita ovat esimeriksi kuljetus- ja logistiikkaturvallisuuden TAPA -ohjelma, tullin ja kaupan alan terrorisminvastaisella kumppanuusohjelma (C-TPAT) sekä ISO 28000 standardi. Yrityksesi voi hyödyntää myös turvallisuuden hallintapalvelujamme erillisenä ratkaisuna tai pyytä meitä räätälöimään sopiva palvelukokonaisuus yrityksesi tarpeiden mukaisesti sisäisten prosessien ja käytäntöjen täydentämiseksi.

Tarjoamme maailman johtavana testaus-, verifiointi-, tarkastus- ja sertifiointiyhtiönä vailla vertaa olevan tarkkuuden, erittäin kokeneet asiantuntijat, nykyaikaisimmat tutkimusmenetelmät ja maailmanlaajuisen toimintasäteen.

Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja monipuolisista turvallisuuden hallinnointiin liittyvistä palveluistamme