Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Innovatiiviset ratkaisumme auttavat kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaasi sekä tehostamaan ja nopeuttamaan prosessejasi sekä parantamaan niiden tuottavuutta.

Logistiikkapalvelut: SGS:n avulla saat tuotteesi liikkeelle.

Tuotteesi laadusta, määränpäästä ja kuljetustavasta riippumatta SGS auttaa varmistamaan logistiikan toimivuuden aikataulun ja budjetin rajoissa. Kattavat palvelumme helpottavat rahdinkäsittelyprosessia niin merellä, raiteilla kuin maantielläkin. Lisäksi tarjoamme monipuolisia tuonti- ja vientipalveluita.

Kun esimerkiksi lähetät tavaroita, haluat niiden saapuvan määränpäähänsä samassa kunnossa kuin lähtiessäkin. Jos jokin on mennyt pieleen, mikä oli syynä? Varkaus? Yllättävä vahinko? Palvelumme auttavat estämään ja selvittämään tämänkaltaisia ongelmia.

Kuljetuspalveluihimme sisältyvät merenkulun palvelut, kuten rahti- ja aluspalvelut, tuotantolaitos- ja terminaalitoiminnot, tuontitarkastuspalvelut sekä kansainväliset tullitietojen vaihtopalvelut. Jos kuljetat rahtia rautateitse tai maantiellä, tarjoamme käyttöösi myös monipuoliset terminaalin miehitys- ja punnitusten hallintapalvelut.

Konttikuljetukset sisältävät omat haasteensa, mistä syystä olemme kehittäneet erikoispalveluita juuri tätä kuljetusmuotoa varten. Tarjoamme esimerkiksi ISO-säiliötarkastukset, rumpu- ja puhtaustarkastukset, kehittyneet rahtitietopalvelut sekä tuontitarkastuspalvelut.

Lisäksi tarjoamme logistiikan alalla kattavat tarkastus-, sertifiointi- ja koulutuspalvelut, jotka on suunniteltu tehostamaan liiketoimintaasi.

Lisäksi tarjontamme kattaa riskienhallintapalvelut, hätävaste- ja onnettomuuksien hallintapalvelut, pakkausten ja rahdinkäsittelyn testaukset sekä laatu-, turvallisuus- ja ympäristöpalvelut (QHSE).

SGS on maailman johtava testaus-, verifiointi-, tarkastus- ja sertifiointiyritys joka tarjoaa käyttöösi monipuolisen kokemuksen, asiantuntemuksen sekä globaalin toimintaverkoston. Ottamalla yhteyttä meihin saat lisätietoja kuljetus- ja laivausyhtiöille sekä logistiikkapalveluita säännöllisesti käyttäville yrityksille tarkoitetuista monipuolisista palveluistamme, jotka auttavat tehostamaan organisaatiosi logistiikkatoimintoja.