Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Käytön säännöllinen valvonta on väline, jonka avulla voit parantaa jatkuvasti laitoksesi tai kaivoksesi toimintaa.

SGS:n tarjoamien käytön säännöllisen valvonnan ohjelmien varsinaisena tavoitteena on tehostaa toimintaasi ja parantaa sijoitustesi tuottoa toteuttamallla prosessin arviointia paikan päällä, teknistä tarkastelua ja vikojen selvittämistä.

SGS:llä on vuosikymmenien kokemus metallurgisten laitosten toiminnan asiantuntija-arvioinnista. Maailmalla arvostettujen ammattilaisten kattavilla työryhmillämme on teknistä asiantuntemusta laitoksesi toiminnan arvioimiseksi. Työskennellessään yhdessä henkilökuntasi kanssa asiantuntijamme havaitsevat osa-alueet, joilla saatetaan tarvita parannuksia. Diagnostinen näyteohjelma osoittaa parannuksia vaativat osa-alueet. Nämä asiantuntijat voivat laaja-alaisen kokemuksensa ansiosta ratkaista laitoksesi toimintaongelmia nopeasti ja täsmällisesti. SGS:n ammattilaisista on tullut luotettuja yhteistyökumppaneita laitosten toiminnassa ja optimoinnissa monissa menestyksekkäissä laitoksissa ja kaivoksissa.

Pankit, sijoittajat ja sidosryhmät luottavat säännöllisesti toteutettavien SGS:n käytön valvontaohjelmien tuloksiin. Riippumattomat, itsenäiset ammattilaisemme voivat tarkastaa ja arvioida toimintoja, joita pidät taloudellisesti kiinnostavina, ja antaa lausuntonsa havainnoistaan. He voivat tarvittaessa ratkaista ongelmia ja esittää jatkotoimenpiteitä. Säännöllinen operatiivinen seuranta suojaa sijoituksiasi, minimoi riskisi ja antaa selkeän kuvan kaikille osapuolille sijoituksesi tilasta.

Säännöllinen operatiivinen seuranta ei ole pelkkä mittausväline, vaan se on osa toimintasi jatkuvaa parantamista. Ota yhteyttä SGS:ään ja selvitä, miten ammattitaitomme voi hyödyttää sinua ja parantaa yrityksesi kasvumahdollisuuksia.