Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS on ollut lääketuotteiden ulkoistamisen johtaja jo vuosikymmenien ajan ja se tekee yhteistyötä kaiken kokoisten yrityksien kanssa, mukaan lukien maailman 20 parasta lääkeyritystä.

Parempaa korkealaatuisten analyyttisten laboratoriotestien, kliinisen tutkimuksen ja riippumattoman auditoinnin ja sertifiointipalvelujen yhteistyökumppania ei ole.

Palvelumme käyttävät pitkälle kehittynyttä teknologiaa ja erittäin pätevää ja kokenutta henkilöstöä, joka tuntee aina viimeisimmät alan kehitykset. Pyrimme tarjoamaan kokonaisvaltaisen pakkauksen, joka voi tukea asiakkaita "molekyylistä markkinoille" tutkimuksen, kliinisten kokeiden, tuotekehityksen, laadunvalvontatestien, valmistuksen ja toimituksen aikana. Tarjoamme lisäksi vakaita lääketuotteiden auditointiratkaisuja asiakkaille, jotka haluavat neuvoa prosessien, teknologian ja menettelytapojen parantamiseksi. Asiakastarpeisiin pohjautuen palvelumme ovat joustavia, niitä voidaan käyttää koko lääkkeen kehityksessä ulkoistettuna pakkauksena tai yksittäisinä palveluina.

Palvelumme täyttävät viranomaisten asettamat standardit ––niin kansainvälisesti kuin paikallisesti, joten voit olla varma, että tuotteesi viedään markkinoille mahdollisimman nopeasti määräyksiin, laatuun, turvallisuuteen ja tehokkuuteen liittyvien haasteiden läpi.

Ammattilaisemme keskustelevat mielellään siitä, miten heidän palvelunsa voi auttaa teitä saamaan kilpailuetua. Oli kyseessä täydellinen lääketuotteiden palvelupakkaus tai tuki tarpeen tullessa, voit olla varma palvelumme korkealuokkaisesta laadusta ja luotettavuudesta, jotka tarjoamme kaikille asiakkaillemme.