Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS:n ympäristönseuranta lääketeollisuudessa – vahvistaa, ettei tuotantoprosesseissa ole kontaminaatiota oleellisella puhtaan huoneen validoinnilla, käyttölaitteiden testauksella, mikrobiologisilla seurantapalveluilla ja lääketeollisuusprosessin seurannalla.

Sääntömääräisten vaatimuksien täyttämisen ja tuotteiden myyntivalmiuden kannalta on oleellisen tärkeää vahvistaa, ettei missään lääketeollisuuden tuotantoprosessin vaiheessa ole kontaminantteja. Lääketeollisuuden ympäristönseurantapalvelumme avulla voit vahvistaa, ettei kontaminantteja ole huoneissa, tuotantoaineissa kuten ilmassa ja kaasussa, tai laitteistoissa.

Tarjoamme mukautettuja hygienian seurantaohjelmia erilaisiin tarpeisiisi. Suoritamme myös hyväksyntätestejä tuotantolaitoksien puhtaiden huoneiden asennuksiin ja tarjoamme tuotantolaitoksien ja -välineiden tärkeää elävien ja elottomien kontaminaatioiden säännöllistä seurantaa.

Palvelumme:

  • Puhtaan huoneen validointi
  • Kaasun seuranta ja analyysi säännönmukaisten standardien vaatimustenmukaisuuden toteamiseksi
  • Veden monografiatestaus Yhdysvaltojen Pharmacopeial Convention (USP) -standardin, Euroopan farmakopean (EP) ja Japanin farmakopean (JP) vaatimuksien mukaisesti
  • Ympäristön mikrobiologinen testaus

Maailman johtavana lääketeollisuuden ympäristönseurantapalvelujen toimittajana tarjoamme ensiluokkaisen kokemuksen, tuntemuksen ja resurssit.

Pyydä lisätietoa ympäristönseurantapalveluistamme ottamalla meihin yhteyttä jo tänään.