Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Hiukkasen koko ja muoto kiinnostavat monien eri teollisuudenalojen asiakkaita, koska biofarmaseuttisen tuotteen hiukkaskoko voi vaikuttaa tuotteeseen kahdella eri tavalla: lääkkeen suorituskykyyn ja indikaattorina sen kontaminaatiosta.

Monet asiakkaat valitsevat SGS:n hiukkasanalyysipalvelut tuotteen kehityksen tai valmistuksen aikana, ja hiukkasanalyysi on yhä tärkeämpi parametri API:n ja apuaineen arviointiin. Hiukkasten koko ja rakenne voivat vaikuttaa lääketuotteen farmakologiseen toimintaan. Osana lääkkeen turvallisuuden arviointia vaaditaan lisäksi tietoa potentiaalisesta injektio- ja infuusiokontaminaatiosta. Siksi API:n ja apuaineen hiukkaskoon tarkka tutkimus lääketuotteen kehityksestä sen valmistukseen voi auttaa kehittämään turvallisia, vakaita ja tehokkaita tuotteita.

Oli teollisuudenalasi mikä tahansa, ensiluokkaiset laboratoriomme tarjoavat kokonaisvaltaisen testivalikoiman hiukkastesteihin. Niihin kuuluvat hiukkasmäärän laskennan ja eri kokoisten ja muotoisten hiukkasten analyysit, mukaan lukien seuraavat:

  • laserdiffraktion mittaus
  • mekaaninen seulonta
  • ilmasuihkun seulonta ja sooninen seulonta
  • Optinen mikroskopia
  • Ympäristön kuvantamisen elektronimikroskopia

Maailmanluokan ammattilaisemme suorittavat analyysimme huippuluokan laboratorioissa kaikkialla maailmassa. Testiohjelmat mukautetaan projektiisi ja erityisvaatimuksiisi, ja ne voivat auttaa täyttämään määräyksien vaatimukset kansainvälisesti ja paikallisesti.

SGS:llä on vuosikymmenten kokemus eri aloilla toimivien asiakkaiden testaustarpeiden täyttämisestä ja on tullut tunnetuksi erittäin tarkoista ja korkealuokkaisista hiukkasanalyyseistä. Ota yhteyttä konsultteihimme, niin kerromme, miten hiukkasanalyysimme voivat auttaa viemään tuotteet markkinoille mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti.