Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

Kliinisten tutkimuksien tuottamien tietojen hallinta vaatii tehokkuutta, pätevyyksiä ja kykyä toimittaa ajoissa laatua tai yhtenäisyyttä vaarantamatta.

SGS on maailman johtava data-analyysien ja raporttien toimittaja. Biometriatiimimme – Euroopan suurin riippumaton tiedonhallintatiimi, jossa on yli 140 data-asiantuntijaa – omaa yli 15 vuoden kokemuksen ja täyttää erilaisten asiakkaiden tiedonhallinta-, biometria- ja lääkinnällisten kirjoitusten tarpeet viimeisimpiä menettelytapoja käyttäen.

Palvelumme ovat joustavia ja ne voidaan mukauttaa räätälöityyn kliinisen kokeen tiedonhallintaohjelmaan erityisten tarpeidesi täyttämiseksi, oli kyseessä yksittäinen projekti tai täydellinen lääkkeen kehitysohjelma. Ensiluokkaisiin ja kaiken kattaviin palveluihimme kuuluvat:

  • Tietokannan suunnittelu ja valmistelu – Luomme tietokannan ja hallitsemme sitä antamiesi ohjeiden mukaisesti, suunnittelemme CRF-sovelluksia ja voimme kirjoittaa kliinisen tutkimuksen protokollan. 
  • Elektroninen tietojen keräys (EDC) – Meillä on laaja kokemus eCRF-sovelluksien luomisesta käyttäen pitkälle kehittyneitä ratkaisuja ja EDC-tietojen hallinnasta.
  • CDISC-yhteensopivuus – SGS on CDISC:n neuvoa-antavan komitean jäsen, ja rekisteröitynä tarjoajana olemme muuttaneet yli 140 koetta CDISC-malliksi ja toimittaneet onnistuneesti CDISC:n e-hakemusta useille asiakkaille.
  • Tilastotieteellinen konsultointi – Voimme tarjota neuvoa näytteen koon laskentaan, satunnaistukseen ja DSMB-palveluihin.
  • Raporttien laatiminen – Monikieliset kirjoittajamme tuottavat monenlaisia selkeitä, korkealuokkaisia tuotteita tutkimustuloksien viestimiseksi. Kliinisten tutkimuksien raporttimme ovat ICH-E3-standardien mukaiset.

SGS on johtava globaali tiedonhallinnan sopimustutkimusorganisaatio. Kun työskentelet kanssamme, hyödynnät kokemuksemme ja tuntemuksemme, jotka olemme saaneet onnistuneiden kliinisten tutkimuksien tilastotieteellisten analyysipalvelujen tarjoamisesta asiakkaille kaikkialla maailmassa. Kaikki järjestelmämme täyttävät standardin 21CFR osan 11 vaatimukset, joten voit odottaa saavasi kaikille asiakkaille tarjoamamme laatu- ja luotettavuusstandardit.