Skip to Menu Skip to Search Ota meihin yhteyttä Finland Nettisivut ja kieliversiot Skip to Content

SGS ymmärtää, että ostaessaan tuotteita kuten kosmetiikkaa tai ravintolisiä asiakkaat ostavat enemmänkin kuin yksinkertaisen tuotteen.

Jokainen tuote sisältää lupauksen siitä, että tuote tarjoaa hyötyjä ihmiskeholle. Voimme auttaa tarjoamaan luotettavia tietoja tuotteidenne tarjoamista pitkäaikaisista eduista ihmiskeholle paikallisten ja kansainvälisten monikeskuksisten elämänlaatututkimuksien avulla.

Seitsemän Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa sijaitsevan kliinisten kokeiden hallintayksikön paikallisten asiantuntijoiden ja kahden Belgiassa ja Ranskassa sijaitsevan kliinisen farmakologiayksikön avulla SGS on ensisijaisessa asemassa luomaan testiohjelmia, jotka eivät ainoastaan arvioi tuotteitanne omien kriteerienne mukaisesti, vaan myös lakisääteisten kansainvälisten ja paikallisten vaatimuksien mukaan.

SGS voi käyttää sen lääkkeiden kehityksestä saamaa ammattitaitoa ja vastaavia kohteita arvioimaan muiden kuin lääketuotteiden vaikutukset ihmisiin, esimerkiksi niiden vaikutukset kroonisten sairauksien, kuten lihavuuden, sydän- ja verisuonitautien ja diabeteksen estämiseen.

Palveluihimme kuuluvat:

  • paikalliset ja kansainväliset monikeskuksiset elämänlaatututkimukset (pitkäaikaiset): polikliininen tai pitkäaikainen sairaalahoito
  • tiedonhallinta/biometria
  • lääkevalvonta: maailmanlaajuinen hallinta, mukaan lukien sähköinen raportointi EU:n Eudravigilancelle 
  • lääketieteellisten raporttien kirjoittaminen.

Tuotteen pitkäaikaisten vaikutuksien testaamisessa ihmiskehoon ei ole ‘yksi koko sopii kaikkiin’ -periaatetta. Siksi ohjelmamme perutuvat asiakkaiden erikoistarpeisiin.

Konsulttimme voivat neuvoa tuotteelle sopivat testit ja kaikki testimme voidaan suorittaa lukuisissa yksiköissä kaikkialla maailmassa ja pitkäaikaisesti niin, että saavutat paremman tuoteymmärryksen ja saat tarkkaa tietoa tuotteen markkinoimiseen, kun se on viety markkinoille.